21. Kazdy Inny Kazdy Rowny? Czy na pewno?

Moderator: orgasm_addict

21. Kazdy Inny Kazdy Rowny? Czy na pewno?

Postprzez aszu 2008-03-20, 21:23

No dobra, jedziemy. Pierrwszy temat ze straego AN.

Jakmyslicie?
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez Brew77 2008-03-20, 22:22

No tak, kazdy inni wszyscy rowni, ale nikt mi nie powie, ze czarne jest biale :mrgreen: A tak serio to mnie to jebie.
Oi! Oi! We're the brews, sportin', antisvastika tattos!
Brew77
Niedzielny punk

Postprzez MiWho 2008-03-20, 22:45

raczej haslo dla ludzi slabych...
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez aszu 2008-03-21, 10:24

piszac serio to nigdy nie wiedzialem na jakiej podstawie niby mieliby byc rowni? na podstawie tylko jakiejs deklaracji? no to ja deklaruje ludzie nie sa rowni, to nie komunizm, i to ma taka sama moc.
aszu
Administrator

Postprzez Zimoli69 2008-03-21, 11:46

Jak dla mnie to jest tak, że Ci "gorsi" mówią/chcą że by wszyscy byli równi bo są za słabi
a Ci "lepsi" nie chcą/mówią żadnej równości bo są silni ... Nie ma kurwa sprawiedliwości i nigdy nie będzie ... Polecam Wam Nietzschego "Nad człowiek" - osobiście nie podzielam jego filozofi aczkolwiek gość miał fajny pogląd na tą sprawe ;-)
Zimoli69
Komputerowy wojownik

Postprzez suzej 2008-03-21, 13:57

aszu nie poznaje cię

wkradł ci się ktoś na konto ?? :roll:

myślisz że jak będziesz miał więcej kasy będziesz lepszy ??
a może jak będziesz miał większą władzę to będziesz lepszy ?

na pewno będziesz ważniejszy w społeczeństwie ale nie lepszy od kogoś kto zapierdala w hipermarkecie układając danonki na półki

każdy jest z tej samej gliny, tylko inaczej tą glinę lepi, jeden umie lepić drugi nie, ale to nie znaczy że ten który umie ulepić z gliny cuda wianki jest lepszym człowiekiem od tego co z gliny nie umie ulepić nawet kulki

możesz być lepszy w myśleniu, kombinowaniu, zbijaniu kasy, czy czegokolwiek, oprócz uroku osobistego i umięśnienia bo ja jestem tu niepokonany na tym forum w tym :mrgreen: ale to nie znaczy ze ty ja czy ktokolwiek inny jest od nas gorszym ludziem

oczywiście wyjątkiem jest ranger 88 ale on nie jest z gliny tylko z wyrobu glinopodbnego
Polski Koks
suzej
Niedzielny punk

Postprzez gerber 2008-03-21, 15:08

suzej napisał(a):aszu nie poznaje cię

na pewno będziesz ważniejszy w społeczeństwie ale nie lepszy od kogoś kto zapierdala w hipermarkecie układając danonki na półki

każdy jest z tej samej gliny, tylko inaczej tą glinę lepi, jeden umie lepić drugi nie, ale to nie znaczy że ten który umie ulepić z gliny cuda wianki jest lepszym człowiekiem od tego co z gliny nie umie ulepić nawet kulki

możesz być lepszy w myśleniu, kombinowaniu, zbijaniu kasy, czy czegokolwiek, oprócz uroku osobistego i umięśnienia bo ja jestem tu niepokonany na tym forum w tym :mrgreen: ale to nie znaczy ze ty ja czy ktokolwiek inny jest od nas gorszym ludziem

oczywiście wyjątkiem jest ranger 88 ale on nie jest z gliny tylko z wyrobu glinopodbnego

Z tego wychodzi że jak ktoś jest lepszy to nie jest lepszy tylko jest taki sam jak ten gorszy.

Druga sprawa, przykład jakiegoś ewidentnego skurwysyna który zasługuje na stryczek, on też jest równy ?

:zle

edit: Oczywiści to że ktoś jest lepszy od innego człowieka to nie znaczy że ten drugi człowiek ma być traktowany jak śmieć. Chyba że jest skurwysynem :idea:

nie jestem pewien czy złapiesz sens mojego posta trochę skacowany jestem :wariat
Ostatnio edytowano 2008-03-21, 15:13 przez gerber, łącznie edytowano 1 raz
gerber
Niedzielny punk

Postprzez kapi 2008-03-21, 16:21

Pierdole ta populistyczna paplanine, cala teoria funta klakow warta. Prawa czlowieka sa chronione i priorytetowe, widac w polityce socjalnej rzadu chinskiego,nie no spolecznosc miedzynarodowa trabi o lamaniu podstawowych praw czlowieka i co? i gowno, minimalizowanie kosztow produkcji jest najwazniejsze. Spodnie za funta , nerki prosto od skazanca, jeszcze cieplutkie. Jestesmy bezradni, to nie my ksztaltujemy ten swiat, reguly ustalone przez kwiozerczy kapitalizm i poprzednie ustalily prawa, prawa silniejszych, chcesz czy nie, grasz bo zyjesz, im wiecej uczuc, sentymentow, litosci tym gorzej dla nas. Tez mi sie to nie podoba, ale niestety musze grac zeby zyc. Okropne, ale co mozna zrobic wplacic troche siana na walke z rakiem? Poprawic sobie samopoczucie. Rownosci, sprawiedliwosci, uczciwosci nie bylo i nie bedzie. Ta z punktu widzenia biologii, to tworzymy ten sam gatunek. Amen
Ostatnio edytowano 2008-03-21, 18:26 przez kapi, łącznie edytowano 1 raz
kapi
kapi
Komputerowy wojownik

Postprzez suzej 2008-03-22, 09:11

gerber chodzi mi o to samo tylko inaczej to w słowa ubieramy :-P
Polski Koks
suzej
Niedzielny punk

Postprzez aszu 2008-03-22, 11:20

suzej napisał(a):aszu nie poznaje cię

nie uzylem slowa lepszy, nie wartosciuje. przez caly twoj post przewija sie slowo lepszy, nie wiem czemu poslugujesz sie czyms takim jak 'lepszy w ogole'. jak juz, mozna mowic o 'lepszym w czyms'. w tym przypadku pracownik tesco jest lepszy od naukowca w ukladaniu na polkach, ale naukowiec jest lepszy w fizyce no.

co do waznosci, oczywiste jest chyba ze wazniejszy jest wybitny naukowiec niz menel spod budki z piewm, gdybym mial wybor kogo ratowac i mogl wybrac TYLKO jedna osobe, dlugo bym sie nie zastanawial.
aszu
Administrator

Następna strona

Powrót do Polityka