Amen

Główny, tematyczny, muzyczny dział forum. Punk rock i okolice.

Moderatorzy: LARVAL, silence, buri

Amen

Postprzez buri 2008-09-27, 13:03

Chciałbym moje wy misie patysie się z wami podzielić moim nowym odkryciem muzycznym.
Od czasu do czasu uzbiera się w moich trzewiach tyle hejtu że sięgam wtedy po płyte arcydzielnego dream team'u Scum z Norwegii w którego to składzie znajdują się ludzie z takich kapel jak Turbonegro, Emperor, Zyklon, Darkthrone i właśnie Amen. Niestety, Scum wydało tylko jedną miszczowską płytę a niedosyt pozostał sięgnałem więc po zespół wokalisty Scum, Casey'a Chaosa - AMEN.

do posłuchania http://www.myspace.com/refuseamen chociaz poelcam plyte "death berofe musick' z ktorej to nie ma kawalkow na stronie.

bardzo ciekawe granie. coś z pedalskiego metalu, troche syfu, coś z kombinowanego punk rocka, zdziebko crossover gdzieniegdize wokalista zawyje jak Biafra nawet czasem.

moze nie jest to jakas kapela super ekstra dla kumatych, ale mi sie podoba az se zakupilem plyte "Death Before Musick", o !

jak wam się widzi taki potworek ?
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Re: Amen

Postprzez MiWho 2008-09-27, 15:35

Kawalki z majspejsa akceptowalne
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez zapiekana 2008-09-27, 18:57

"AMEN" mi się bardzo nie podoba jenak chcę uslyszeć scum tak go zareklamowałeś ze szukam go po necie i chyba nie wychodzi mi to najlepiej ,moze byc ciekawie jesli jest tam kawał zamysłu artystow z emperor i piekielnego darkthrone ;D i tu pytanie czemu nie wrzucisz jakiego linka? chyba ze niedoczytałam to wybacz.
"sprawiedliwości,bezpieczeństwa ani wolnośći mieć nie mogą...jeśli w samym prawie jest niesprawiedliwość" SS
zapiekana
Komputerowy wojownik

Postprzez buri 2008-09-27, 20:40

prosze bardzo, majpejs SCUM: http://www.myspace.com/scumband
mimo ze sklad jest iscie piekielny to powiem ze to taki chuj którego prącie jest metalowe ale jajca całe w pankowym syfie

ps. na myspace jest kawalek "Bleeders" odrzut z ich jedynej plyty 'Gospels for the sick"
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez zapiekana 2008-09-27, 21:59

rzeczywiście czuc w tym te punkowe jaja haha, acz podoba mi się .mieszanka choć dość swoista.i powiem ze kolega mnie zaskoczył bo nie spodziewałam sie takiej finalnej formy ich utworow
"sprawiedliwości,bezpieczeństwa ani wolnośći mieć nie mogą...jeśli w samym prawie jest niesprawiedliwość" SS
zapiekana
Komputerowy wojownik

Postprzez mrufka 2008-10-02, 12:58

Mam wszystkie płyty studyjne i swego czasu często ich słuchałam. Ale teraz mi sie to już nie podoba. Zawsze bardziej mi się kojarzyli z nu metalem, niż punkiem.
mrufka
Komputerowy wojownik

Postprzez zapiekana 2008-10-02, 14:38

co nie zmienia faktu że słuchałaś. :-) mnie się to jednak nie kojarzy z nu metalem bo z nu metalem kojarzy mi się wszystko co najgorsze :-D choc wokal w pewnych momentach jest gejowy, boleśnie gejowy ale wybawia ich z tego dobre bicie i gitarka (choć to tylko moje zdanie haha;)) lepszy wokal i była by sieka :D ,choć mogło by to tez wszytko zniszczyć w każdym razie da się tego słuchać
zapiekana
Komputerowy wojownik

Powrót do Muzyka