harcesz
27-06-2005, 01:05
najpierw małe wyjasnienie, ostatnio 2 czy 3 razy zostałem zbanowany przez aszu za to ze... nie miałem punkowych mp3 w shere... miałem tylko pare teledysków, sporo anarchistycznych filmików filmów i grafik, no ale sory, żadnej muzyki, "bo tak" , tak się składa iż aszu... postanowił jak prawdziwy formalista pilnowac reguł, a w shere musi być muzyka punkowa, no to wstawiłem sobie mp3, patyczaka "punk rock nocnego plakaciarza bodajże"... nie pomogło
<[psv]harcesz> yo
<[psv]harcesz> wróciłem
<[psv]Boriss7> znowu
<[psv]Bela77> oy
<[psv]harcesz> sory :] taka moja złosliwa natura
<[psv]Boriss7> ok
< aszu> i zaraz znow polecisz
<[psv]harcesz> aszu
< aszu> masz muze w szare?
<[psv]harcesz> mam mp3ke punklowa
<[psv]harcesz> ciole
<[psv]Boriss7> hehe
<Kudlatty> no nie zartuj
< aszu> zasady sa po to zeby ich przestrzegac
<[psv]harcesz> i wex mnie nie stresuj swoim jebanym formalizmem więcej
<[psv]harcesz> buahhahah
<[psv]harcesz> co ty kurwa robisz na punkowym hubie?
< aszu> smiej sie poki masz czas?:P
<[psv]Boriss7> hehe
<[psv]AlexOi> Odgrywa: STREET TERROR - Uzależnienie
<[psv]Boriss7> kopa mu:P
<[psv]harcesz> ale aszu wiesz ze wywalanie bez powodu jest wbrew zasadą?
<[psv]Bela77> hyhyhyhyhyhyhy
<[psv]harcesz> buahhahaha
< aszu> -rules
< aszu> 03.- (PL) Minimalna ilosc udostepnianych plikow: 3 GB (w tym pliki muzyczne HC/punk/ska/reagge/rock'n'roll itp.)
03.- (EN) Minimum share: 3 GB (including HC/punk/ska/reagge/rock'n'roll etc. music files)
<[psv]harcesz> muzyka jest, zreszta wczesniej tez była, było pare teledysków
<[psv]harcesz> shere 3GB jest, w tym muzyka, jest
<[psv]harcesz> i co? i możesz mi naskoczyć w mysl chujowych zasad
<[psv]Boriss7> uuuuuuuu
<[psv]Bela77> ja pierdole
<[psv]AlexOi> obrazanie opa:)
<[psv]Boriss7> kopa mu
<[psv]AlexOi> dostaniesz za to kopa
<[psv]AlexOi> :)
<[psv]Bela77> hehehe
<[psv]harcesz> jak op jest ciulem i formalista który wyjebuje mnie 2 czy 3 razzy za to zę nie mam mp3 punkowego w shere to nie ma innej opcji
*** Disconnected
bann becouse: bye
Tiboo
27-06-2005, 01:55
No i aszu bardzo dobrze zrobił! Tak ci ciężko troche muzy udostępnić?? Boli cie to? Ja rozumeim jakbyś miał dysk 4gb i nie móglbyś wrzucić bo nie masz gdzie, ale jak nie chcesz nic dostępnić "bo tak" to już za to należy ci sie kop bo ten program działa na zasadzie (uwaga trudne słowo) wymiany !! a ty sie wymieniać nie chcesz więc takich ludzi nam nie potrzeba.
BTW: Wyrzucanie bez konkretnego powodu nie jest wbrew rulesom bo na wzsystkich hubach jest pewna zasada (u nas akurat niepisana) że op ze swoich decyzji sie tłumaczyć nie musi, znana również jako 'op ma zawsze rację' :)
harcesz
27-06-2005, 02:17
cóz, to rzeczywiscie logiczne ze na punkowym rzekomo hubie trzeba sie sztywno trzymać zasad i jak mnie wkurwia że wszyscy ściagają tylko i wyłacznie muzyke musze to samo udostępniac,
zresztą nie akurat nie mam małego dysku bo mam go 180 giga, natomaist moim zasadniczym problemem jest bardzo słabe łacze które przewaznie ma prędkośc 8mb/s przy dobrej pogodzie, sciagam sporo filmow dokumentalnych i krótkometrażowych, daje to czas np. 130-300 godzin na jeden film - czy przy takim łaczu mial byś ochote zeby któś ściagał u ciebie muzyke którą bez problemu moze sściągnac od kogos innego? dlatego udostepniam rzeczy których inni pewnie nie mają
tak aszu dobrze zrobił w chwili kiedy nie miał argumentów wyjebując mnie z huba, mądrze zrobił, niech żyje władza
Tiboo
27-06-2005, 02:22
A co jest łatwiej ściągnąć: jakieś filmy po pareset mb? czy kilka mp3 po kika mp każda? hę?
Ale nie ma przymusu żebyś udostępniał całą dyskografię KSU i PP bo to, racja, ma każdy. Ale starczy jakbyś wrzucił słownie KILKA albumów o które na hubie ciężej i wszyscy będą zadowoleni - ludzie sobie coś posciagają i nikt nie bedzie sie ciebie czepiał. Czy to taki problem dla ciebie?
aszu
27-06-2005, 02:24
jakie zycie taki rap
Kubuś
27-06-2005, 02:25
moim zasadniczym problemem jest bardzo słabe łacze które przewaznie ma prędkośc 8mb/s przy dobrej pogodzie
Kurde tez chce miec transfer 8mb/s;] A kop się nalezał choćby za obrażanie opa:)
harcesz
27-06-2005, 02:26
widzisz, ja na to patrze głównie przez pryzmat wartości tych plików - wole żeby ktoś odemnie ciagnał przez pare dni z rzedu, tak jak to teraz robi jeden urzytkownik, ściagając ciekawe i trudno dostepne materiały, niz żeby zapychał łącze rzeczami które i tak by znalazł, co najwyzęj zmieniajac na chwile hub, bo z muzyki czegoś niezwykłego tam nie mam
aszu
27-06-2005, 02:28
to mowie ja, ciul i formalista:P
aszu
27-06-2005, 02:30
cholera nie zdazylem nawet rowno 2 postow po sobie wyslac :)
harcesz
27-06-2005, 02:33
własnie dostałem kolejny ban ponieważ: ja sie z toba nie bede klocil bo mi sie nie chce
(oczywiscie aszu)
wiecie... w sumie jest to dosc śmieszna sytuacja kiedy 2 opów musi poswięcac swój czas i wykorzystywac władze byle by wyjebac z huba jednego anarchiste bo ma za mała muzyki w shere
kubuś - tak mam ze jesli ktoś ma ze mna problemy dziwne to go obrazam, czasami nie moge się powstrzymać
a swoja drogą - jest jeszcze jeden powód dla ktorego nie wstawie całej zawartości mojej muzyki - nic z tego co udostępniam nie łamie rpaw autorskich, bo nie lubie się nadstawiać a tak się uciesznie składa że już jedną sprawe za aktywizm mam (fikcyjne zarzuty, do 10 lat więzienia)
aszu
27-06-2005, 02:38
a widziales zeby np stare kawalki braku czy kryzysu byly chronione przez zaiks?
harcesz
27-06-2005, 02:39
nie, i nie mam starych kawałkow kryzysu czy braku
a wiesz kto wydawał sex pistols?
mozęmy się długo licytowac, ja przedstawiłem swoje zdanie i wyjasniłem dla czego robie tak a nie inaczej, ty zmieniasz temat, zamierzasz długo dyskutowac?
Tiboo
27-06-2005, 03:56
Nie to już koniec dyskusji. Brak muzyki = kop i tak pozostanie bez wzgledu na to że myślisz sobie o nas jacy to my źli i okrutni jesteśmy i tak bardzi cię krzywdzimy.
Nasz formalizm wynika z tego że nie możemy pozwolić sobie wejść na głowę!Tobie pozwolimy wejść bez muzy, potem ludzie będą udostępniali po kilka obrazków z anarchą i będą uważali że starczy aż wreszcie ktoś sie będzie oburzony za to że kicka dostał a przecież miał '77 w nicku! Jak sie zasady zacznie naginać to stanie sie to dla ludzi normą i będzie potem jeden wieli burdel.
A RIAA w Polsce nie grasuje więc bez obaw możesz muze wrzucać. Nie wiadome mi jest jakoby ktoś szarych userów p2p ścigał.
sZuTeR
27-06-2005, 10:40
offtopic: jesli zasady huba sa tak scisle przestrzegane, to czemu pewne uprzywilejowane osoby moga przesiadywac na hubie z ns muza i opy nic z tym nie robia? powiem szczerze, ze chuj mnie to obchodzi, bo nie mam zamiaru sciagac ani tym bardziej sluchac, ale skoro chcemy sie trzymac sztywno zasad, to bez wyjatkow
Robbo.Szokal
27-06-2005, 12:47
Gdybys zamiast wyzywac opa, porozmawial z nim spokojnie to moze by zostawil cie w spokoju. Czego oczekujesz od czlowieka gdy go obrazasz? Naiwnyś.
Zal ci twojego lacza? Gdybys mial w share znane albumy to prawdopodobnie nie od ciebie by ktos sciagal, bo moglby sobie w koncu od kogo innego sciagnac :) Moze po prostu masz swiadomosc ze wiekszosc ludzi na tym hubie siedzi po to aby sciagac muze, i nie udostepniasz mp3 wlasnie po to zeby malo kto od ciebie sciagal i zebys mogl sam sobie sciagac.
8 mb/s? jesli to nie pomylka to wybacz - kazdy chcialby miec takie lacze.
Naprawde mnie zadziwiaja mnie te skargi. Zasady sa raczej latwe do przestrzegania, niestety jak widac nie dla wszystkich. Egoistow na hubie nie trzeba.
aszu
27-06-2005, 13:09
szuter, jesli chodzi ci o blixa to sprawa jest wyjasniona, jesli o inne osoby, powiedz o kogo
sZuTeR
27-06-2005, 13:17
no, 'niech prawo zawsze prawo znaczy, a wino zawsze wino' , czy jakos tak...
aszu
27-06-2005, 14:14
fajne cyce:)
Pieroog
27-06-2005, 18:04
sZUTER czyje te cycki??:P
harcesz
27-06-2005, 19:13
sory literówka - kb nie mb
tiboo - zaznaczam zę przy ostatnim wywaleniu miałem muzyke w shere, miałem tez wczesniej, tyle ze były to teledyski
cokolwiek nieskromnie dodam ze nie koniecznie jestem szarym userem Dc ponieważ najwyraźniej moja aktywnosc na tyle zainteresowała policje że znali moj pseudonim i wyznaczyli mnie do aresztowania podczas antyszczytu (jesli czytacie indymedia to wiecie o co chodzi), tak więc nie zameirzam się podkładać
btw. gdyby aszu za peirwszym razem zachował się normalnie zamiast onanizowac z radości posiadania władzy nad kims innym to nie było by tej dyskusji zapewne
bluzgam policjanta, bluzgam księdza to czemu by nie opa? każda władza życ przeszkadza, że tak zajada sloganem
aszu
27-06-2005, 22:01
no i co ja mam na to napisac? wiec to wszystko moja wina? czlowieku dorosnij wreszcie zamiast zanosic swoje skargi do calego swiata. to pisze ja, szary uzytkownik dc, ktory nie jezdzi na antyszczyty i pracuje dla systemu
jak ci sie nie podoba, to naprawde nikt cie tu sila nie trzyma. i twoje inwektywy w moja strone zaczynaja mnie meczyc...
to moj ostatni post w tym temacie.
harcesz
27-06-2005, 23:20
chciałem tylko dokończyć temat, nie odpowiedziałes na wczesniejsze moje posty, na hub juz nie będe wracał, na pewno nie szybko
tylko kurwa nie mówcie ze macie cos wspolnego z punkiem bo to śmieszne po prostu
żegnam
ps - przepraszam ze ci tak jeździłem, rzeczywiście przesadziłem momentami
kyh
27-06-2005, 23:54
cokolwiek nieskromnie dodam ze nie koniecznie jestem szarym userem Dc ponieważ najwyraźniej moja aktywnosc na tyle zainteresowała policje że znali moj pseudonim i wyznaczyli mnie do aresztowania podczas antyszczytu (jesli czytacie indymedia to wiecie o co chodzi), tak więc nie zameirzam się podkładać
Co ma obecność Twoja na programie DC do aresztowania na antyszczycie ? nic. Zrozum, że ten program służy do wzajemnej wymiany plików. Po to jest ustawiona minimalna ilość udostępnionych plików, by żaden egoista nie wyciągał od innych plików, w zamian nie dając nic. Jeśli byś się zapoznał z regułami przebywania na hubie (jakimkolwiek) to byś napisał prywatną wiadomość do jednego z opów i powiadomił o zaistniałej sytuacji, na pewno by doszło do porozumienia. Ja osobiście miałem takową sytuację i wszystko się zakończyło pomyślnie.
tylko kurwa nie mówcie ze macie cos wspolnego z punkiem bo to śmieszne po prostu
żegnam
Przepraszamy Wielki Anarchisto.
koszMAREK
28-06-2005, 00:29
:D :D :D :D
Reg_incognito
28-06-2005, 00:42
Osobliwy stworek ten harcesz, "tylko kurwa nie mówcie ze macie cos wspolnego z anarchizmem bo to śmieszne po prostu"
reg_incognito
28-06-2005, 00:43
errata: ...ze ma(on) cos wspolnego...
sZuTeR
28-06-2005, 10:38
sZUTER czyje te cycki??:P
moje oczywiscie ;)
Gerber
28-06-2005, 13:16
sZuTeR naturalne czy silikony? :P
Pieroog
28-06-2005, 13:19
Gerber napewno silikony :P sZuTeR a dlaczego one ciągle skaczą??:P
Robbo.Szokal
28-06-2005, 13:41
Wystarczyloby udostepnic pare mp3 i juz by cie nikt nie aresztowal, sam zes sobie winny. indymedia do indii!
sZuTeR
29-06-2005, 10:26
sZuTeR naturalne czy silikony? :P
oczywiscie, ze naturalne
Gerber napewno silikony sZuTeR a dlaczego one ciągle skaczą
ahh ten punk rock ;););)
FredKrugger
01-07-2005, 13:30
<[psv][PL]Marchew> nerka
<[psv]namid> zna ktos jakis polski hub reggae
<[psv]namid> ???
<Fred_Krugger> wątroba
<[psv]Mrra> Tylko że ciężko mu zaspokoić kobiete :P
<Fred_Krugger> hub.polskihubrege.comorgnetpl:6666
<Fred_Krugger> tylko namid mogli teraz serwer wyłączyć :P
<[psv]namid> dzieki
<[psv]namid> bardzo
<Fred_Krugger> bo coś tam pisali że
<[psv]namid> zaraz sprawdze
<Fred_Krugger> mają odświeżać łącze
<[psv]Mrra> lol
<Fred_Krugger> pewnie kurze na kablach przecierają
<[psv]namid> no cos nie dziala
<[psv]namid> ale dzieki
<[psv]namid> pewnie w koncu zadziala
<Fred_Krugger> no napewno
<Fred_Krugger> wiesz, takie odswieżanie łącza ze 2-3 godziny trwa
<Fred_Krugger> też się nie mogę podłączyć
<[psv]Mrra> na 100%
<[psv]namid> jeszcze raz dzieki
<[psv]Boriss7> nastepny?
<Fred_Krugger> jak by bytły jakieśproblemy, to pogaadaj z Serczem, czasem tu wpada
<[psv]Mrra> hehe
<Fred_Krugger> BORISS PRIW
<[psv]Mrra> next please
<[psv]Mrra> :P
<[psv]Boriss7> fredek ile mam powtarzac sercza dzis nie bedzie
czy mi się dobrze zdaje, że koleś [psv]Namid to kupił ??

Unregistered
01-07-2005, 14:22
... Jakieś 2 godziny później... po 3 kawach przeze mnie wypitych, zbajerowanych 2 pannach...
<[psv]Monicoor> na ktos adres jakiegos reggaeowego huba?
<[psv]Boriss7> ja mam
<[psv]Boriss7> poczekaj
<[psv]Boriss7> adresjakiegośreggaewegohuba:6666
<[psv]Monicoor> :P
<[psv]Monicoor> ale jestescie
<[psv]Monicoor> :(
<[psv]Boriss7> no wes nie obrazaj sie
<[psv]Boriss7> zaraz cvi dam
<[psv]Monicoor> :>
<[psv]Monicoor> tylko polski zeby byl
<[psv]Boriss7> a wiesz co
<[psv]Monicoor> co?
<[psv]bziumowa> jajco ;]
<[psv]Boriss7> wpisz sobie tam gdzie jest lista hubow
<[psv]Monicoor> :>
<[psv]Boriss7> reggae
<[psv]Monicoor> wiem
<[psv]Boriss7> tam gdzie pisze filtr
<[psv]Monicoor> wpisalam
<[psv]Monicoor> ale tego jednynego nie znalzłam
<[psv]Boriss7> i co?
<[psv]Monicoor> ktos kiedys mi stad podawał adres
<Fred_Krugger> nie
<Fred_Krugger> Boriss
<Fred_Krugger> to nie tak idzie
<Fred_Krugger> zaraz ja podam
<Fred_Krugger> tylko tam łącze odświeżali :p
<[psv]Monicoor> bo kiedys bylam podpieta do takiego fajnego
<[psv]Mrra> :P
<[psv]Mrra> Fred i znowu ten sam numer?
<Fred_Krugger> hub.polskihubrege.orgnetcompl:6666
<Fred_Krugger> tylko jak mówię
<[psv]Monicoor> w tamtym były 7777
<Fred_Krugger> tam odświeżają łącze
<Fred_Krugger> i tak ze 2-3 godz pada może być
<Fred_Krugger> ale się nie dziwię
<Fred_Krugger> raz na jakiś czas trzeba przetrzeć z kurzu kabelki
<[psv]Mrra> dużo kurzu mają:p
<Fred_Krugger> i odświężyć wsjo
<[psv]Monicoor> ale mnie kwrecasz
<[psv]Boriss7> mówi prawde
<[psv]Monicoor> nie ma tego czegos orgnetcompl:6666
<Fred_Krugger> no ale to jest inny hub regowy i tu port 66-66 jest otwarty
<[psv]Monicoor> ide sobie nie lubie was
<Fred_Krugger> Monicoor: ja nie jestem adminem
<Fred_Krugger> i nie ja robię adresy
<[psv]Monicoor> a ja chce ten z siodemkami
<Fred_Krugger> zobacz, antynazi też ma port 6666
<Fred_Krugger> a masz paszport polsatu ??
<[psv]Monicoor> nie wazne juz mam
<[psv]Boriss7> to zamiast 6666 to wpisz sobie 77777
<[psv]Mrra> :p
<[psv]Mrra> Bida
<[psv]Monicoor> dvm-zone.no-ip.org:7777
<Fred_Krugger> kicka jej za reklamę :P
FredKrugger
01-07-2005, 14:26
To wyżej to ja, tylko że niezalogowany

Niom i jak nie ma nicka przy wypowiedzi to są moje - tak wyszło dziwnie jakoś
sZuTeR
04-07-2005, 11:49
smieszne (??)
Robbo.Szokal
04-07-2005, 12:31
to tak smieszne jak tekst "lubi pan dobrze zjesc? to mozna powiedziec ze jest pan smakoszem"