Chiny chciały ingerować w prace Sejmu

Moderator: orgasm_addict

Chiny chciały ingerować w prace Sejmu

Postprzez aszu 2008-04-12, 09:57

"Wprost": Ambasada Chin chciała na początku 2008 roku zablokować powstanie w Sejmie Parlamentarnego Zespołu na rzecz Tybetu, a później - ingerować w jego prace.
– Na to, by zespół nie powstawał, naciskała sekretarz polityczny chińskiej ambasady pani Yu Ruilin – mówi "Wprost" szefowa zespołu Beata Bublewicz (PO). – Przestrzegała, że jego powstanie może wpłynąć na relacje polsko-chińskie.

Ambasada negatywnie zareagowała także, gdy w reakcji na wydarzenie w Tybecie zespół wystosował list do chińskiego ambasadora. Chiny próbowały też zablokować powstanie Polsko-Tajwańskiego Zespołu Parlamentarnego. Ambasador Chin spotkał się w tej sprawie z szefem zespołu Stefanem Niesiołowskim (PO), ale wicemarszałek Sejmu pozostał głuchy na argumenty ambasadora - czytamy na wprost.pl.
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez buri 2008-04-12, 11:26

sam tytuł niczym sensacja z faktu
ze strony chin to normalne zachowanie w takiej sytuacji nie wiem co w tym tak szczegolnego.

a tak wogole - po chuj chinom tybet

aszu kurwa ja pierdole podawaj zawsze linka do newsa
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Powrót do Polityka