Dzieci pobiły Żyda - "to wybryk, głupota"

Moderator: orgasm_addict

Dzieci pobiły Żyda - "to wybryk, głupota"

Postprzez aszu 2008-05-25, 09:55

Ortodoksyjny Żyd z USA Asa Yitzchak Baitch został zaatakowany w Warce przez grupę nastolatków. Zabłądził szukając żydowskiego cmentarza i chciał poprosić o pomoc - podaje gazeta.pl.
Baitch podróżuje po Polsce od kilkunastu dni. Zwiedza stare kirkuty, czyli żydowskie cmentarze - porozsiewane w miastach i miasteczkach całego kraju ślady pamięci po Żydach. Jeździł z przyjacielem - Piotrem Pieczem, polskim Żydem mieszkającym w USA. W czwartek w Boże Ciało, po raz pierwszy bez przyjaciela, wybrał się do Warki.

Szukając cmentarza zgubił się i poprosił o pomoc grupkę dzieci. Zgodziły się, ale szybko zaczęły się wyśmiewać z Asy, pytać go o dolary, krzyczeć - pisze gazeta.pl. Wkrótce dołączyli starsi, ok. 16-letni chłopcy i na cmentarz doszło za młodym Żydem blisko 20 osób.

Na miejscu młodsi wyjęli telefony z aparatami, a starsi kilkakrotnie uderzyli Asę w twarz. Uciekł do najbliższego domu i tam zawiadomiono policję. Na objeździe po w radiowozie po mieście nie udało mu się nikogo rozpoznać. Policja odwiozła go na dworzec.

- To był wybryk, gówniarska głupota. W Warce nie mamy problemów z antysemitami - zapewnia w rozmowie z "GW" - Komisarz Mariusz Świątkowski z Warki.

- W Polsce spotkałem wielu wspaniałych ludzi. Nie będę na ten kraj patrzeć przez pryzmat tego, co się stało w Warce. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze tu wrócę i będę czuł się bezpiecznie - skomentował w rozmowie z "Gazetą" Baitch.

za: onet.pl

wybryk??
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez SPO 2008-05-25, 10:41

Żaden wybryk.
U mnie na same słowo "żyd" goście zaczynają jeść kufle.
Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Postprzez siedemsiedem 2008-05-25, 12:12

skandal,konieczny program w superwizjerze
siedemsiedem
Bywalec koncertów

Postprzez szmal 2008-05-25, 13:14

"Podobno dzieci podświadomie wiedzą kto jest dobry, a kto zły" - myślę, że to najlepszy komentarz dla całej tej sprawy ;-)

Swoją drogą gość w płaszczu podchodzący do dzieci i pytający o drogę w mało uczęszczane miejsce... pachnie syndromem Fritza.

Ciekawe czy taką samą szopkę odstawialiby gdyby został pobity muzułmanin, prawosławny czy katolik (któremu zapewne i tak to się należało).
"W Europie Zachodniej ubrania Lonsdale'a stały się symbolem nacjonalistycznych poglądów. A to dlatego, że w nazwie występują po sobie literki NSDA, co kojarzy się z NSDAP - partią Hitlera... "
szmal
Komputerowy wojownik

Postprzez jurij77 2008-05-25, 14:11

aszu napisał(a):wybryk??
nie, gazeta wybiórcza 8-)
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez MiWho 2008-05-25, 19:59

instynkt
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez aszu 2008-05-26, 09:43

aj waj panie miwho
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez anti_flag 2008-05-26, 10:16

Ja się tam nie dziwie.W Polsce większości ludziom na słowo "Żyd",włącza się nienawiść.Mimo,że jakieś 90 % nie wie dlaczego ma tego Żyda nienawidzić,to postępują jak większość.Zresztą sama liczba "napastników"(o ile jest prawdziwa) mówi sama za siebie.
Takie "wybryki" będą się nasilać.
anti_flag
Komputerowy wojownik

Postprzez jurij77 2008-05-26, 11:18

anti_flag napisał(a):Ja się tam nie dziwie.W Polsce większości ludziom na słowo "Żyd",włącza się nienawiść.Mimo,że jakieś 90 % nie wie dlaczego ma tego Żyda nienawidzić,to postępują jak większość.Zresztą sama liczba "napastników"(o ile jest prawdziwa) mówi sama za siebie.
Takie "wybryki" będą się nasilać.
tiaaaaaaa, widmo faszyzmu podnosi upiorny łebnad Europą. Ja spierdalam, to wszystko przez PiS! Powiedz mi, skąd masz takie dane?
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez anti_flag 2008-05-26, 11:38

tiaaaaaaa, widmo faszyzmu podnosi upiorny łebnad Europą. Ja spierdalam, to wszystko przez PiS! Powiedz mi, skąd masz takie dane?

Z podwórka.A niby tak nie jest ? Ile procent Polaków lubi lub nie ma nic przeciwko Żydom ? I ile procent ludzi wie dlaczego nie lubi Żydów ? Gdy pytam się kogoś, odpowiedz jest taka :"Żyd to Żyd" albo "Żydzi panują nad światem" itp.
I tak w kółko.Nienawiść do Żydów przechodzi z pokolenia na pokolenie,ale duża większość Polaków tak na prawdę nie wie za co nie lubi lub nienawidzi Żydów.
Gdy w Irlandii pobili Polaka katolika,to media przez parę dni o tym trąbiły,że to faszyzm,nazizm,rasizm i chuj wie co jeszcze i było ok.Więc nie rozumiem,czemu nie mogą też mówić o tym,że Żyd,murzyn,eskimosek został pobity w Polsce ?
anti_flag
Komputerowy wojownik

Następna strona

Powrót do Polityka