Jarek murem z Renatą!

Moderator: orgasm_addict

Jarek murem z Renatą!

Postprzez _Vendetta_ 2007-09-28, 21:48

Takiej obrony Renata Beger raczej się nie spodziewała. "Rozróżniłbym płacenie za podpisy od płacenia za zbieranie podpisów" - mówi premier Jarosław Kaczyński.

To ja jakaś dziwna jestem, bo różnicy nie widzę. :roll:

Jarosław Kaczyński nie wierzy w winę Renaty Beger. Sama posłanka Samoobrony przekonuje, że pieniądze były tylko rekompensatą za benzynę, którą jej współpracownica zużyła w czasie zbierania podpisów. I to tłumaczenie przekonuje premiera. "Nie wierzę, by ktoś płacił złotówkę za jeden podpis" - mówił Jarosław Kaczyński. Ale zaraz potem dodał, że jego stosunek do posłanki i całej Samoobrony jest "wysoce krytyczny".

"Gazeta Wyborcza" opublikowała nagranie, na którym - zdaniem dziennika - posłanka płaci za lipne podpisy. "To ja pani płacę. Jak Pani załatwi sobie te podpisy, to mnie gówno obchodzi" - mówi Beger. I wypłaca kobiecie 240 złotych za 240 podpisów.

Sprawą zajęła się już prokuratura w Szamotułach. Beger grozi 10 tys. zł grzywny

nagranie :arrow: http://www.dziennik.pl/Default.aspx?Tab ... leId=62086

Ale i tak najlepszy jest Endriu :mrgreen:

"A niechby sobie płaciła! A co zupy by sobie na nich nagotowała?" - Andrzej Lepper bagatelizuje doniesienia.

:lol: :lol: :lol:
_Vendetta_
Bywalec koncertów

Postprzez orgasm_addict 2007-09-28, 23:50

Spieszę z wyjaśnieniem:

Płacenie za podpisy - płacisz za złożony na liście podpis
płacenie za zbieranie podpisów - płacisz człowiekowi, który popierdala i owe zbiera

Swoją drogą nie rozumiem za bardzo całej afery, sytuacja mnie specjalnie nie bulwersuje.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez SPO 2007-09-29, 11:17

Jak to Ikonowicz mówi: "Każdy tak robi"
Kaczyński podpierdola elektorat samoobrony, więc pewnie ma też swoją "renate" i nie chce robić bumu.
Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Powrót do Polityka