John Rambo

Co tam ciekawego w kinach, tv czy rapidzie. Co warto zobaczyć a co nie.

John Rambo

Postprzez buri 2008-04-14, 22:16

obejrzalem sobie dzisiaj najnowsza czesc rambo i... o ja jebie :lol: polecam wszystkim milosnikom gore, takiej jatki to dawno nie widzialem. rzeznia, masakra, jatka, trup sciele sie gesto no ogolnie groteska i ubaw po pachy. jedyna zbedna rzecz w tym filmie to fabula. a jak jeszcze rambo walnie jakiegos suchara zwanego zlota mysla w stylu "fuck the world" to zabawa jest przednia.

polecam wszystkim sadystom ktorych smieszna trupy dzieci, dekapitacja, zjadanie ludzi zywcem przez swinie, wysadzanie dzungli mina przeciwpiechotna, kopanie katlickich misjonarzy i rozkladajacy sie buddyjscy mnisi.
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez antipop77 2008-04-14, 22:30

ogladalem jakis czas temu i potwierdzam, recenzje buriego. ubawilem sie niezle!
nigdy nie bylem fanem Rambo, ale ta czesc jest zajebista. w kinie na tym nie bylem, ale moze byloby warto, bo fruwajace flaki i pekajace piszczele robilyby na duzym ekranie wieksze wrazenie :-D
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2008-04-14, 23:03

kilka kadrow na zachete:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

RAMBO - NASZ CZŁOWIEK W BIRMIE
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez _Vendetta_ 2008-04-14, 23:33

Mam lepsze :P
Obrazek

Powiedziałabym nawet,że ta fotka to esencja całego filmu :P
Tylu flaków,krwi i innych części ciała ( do wyboru do koloru) latających w powietrzu dawno nie widziałam. Film rządzi. Wkurwiali mnie tylko Ci cholerni misjonarze aka "we're gonna save the world", ich pierwszych wysłałabym na bieg przez pole ryżowe.
_Vendetta_
Bywalec koncertów

Postprzez MiWho 2008-04-15, 08:51

tylko kurwa to wszystko juz dawno gdzies bylo...
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez buri 2008-04-15, 10:11

_Vendetta_ napisał(a):Mam lepsze :P
Obrazek

prawie jak
Obrazek

;)

A ty miwho nie marudź. Jasne że wszystko już było, odniesienia do "Czasu apokalipsy" czy "Dzikiej bandy" są w nowym Rambo oczywiste ale tak zdegenerowane ze az nieistotne. w tym filmie nalezy sie napawac widokiem ludzkiego scierwa i niczym innym ty malkontencie
buri
Nie wącha gówna

Postprzez suzej 2008-04-15, 12:25

porażka

ja mam najebane na punkcie filmów typu rambo rocky uniwerslany żołnierz itepe ale curwa nowa część rambo kaszana jak hooj

stlaone wybacz ale ty z krawczykiem powinieneś śpiewać a nie grać siebie sprzed kilkudziesięciu lat

kaszana

choć nowy rocky już dobry był ale rambo padaka jak hooj
Polski Koks
suzej
Niedzielny punk

Postprzez MiWho 2008-04-15, 13:54

buri chomiczy fallusie, chodzi o to ze sa lepsze filmy, gdzie mozna sie delektowac tym co wymieniles, wiec i rozrywka z ogladania wieksza...
gdzies czytalem ze Sylvester stwierdzil iz "bawi go odgrywanie roli Johna Rambo i mozna spodziewac sie, ze wroci do tej roli, ale juz w innym gatunku", czekam na "Borata" w jego wykonaniu... duh
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez siedemsiedem 2008-04-15, 17:23

Rambo to mistrzostwo i chuj,ostatnia czesc mnie nie zawiodla :lol:
siedemsiedem
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2008-04-15, 20:08

nie no, jesli patrzec na serie to pierwsza czesc jest bardzo waznym komentarzem do kultury, sytuacji polityczno/spolecznej w usa - i to było git ! co prawda w pierwowzorze, ksiazce znaczy rambo ginal co mialo lepszy wydzwiek ale film tez spelnia swoja role. kolejne czesci byly z dupy wysrane, totalny idiotyzm i odcinanie kuponow az do 'johna rambo' ktory tak jak poprzednie dwie jak najmniej stara sie udawac 'cos waznego'. powtorze sie - o ile pod wzgledem merytorycznym nowy rambo ssie pałke to rzez jest cudowna, a ja tam lubie gore.

ps. na filmweb.pl dalem 5/10

ps 2. ostatni raz tak wyłem ze smiechu na dwoch pierwszych filmach roba zombiego. kurde, zombie to powinien wyrezyserowac nastepnego rambo !
Ostatnio edytowano 2008-04-15, 20:10 przez buri, łącznie edytowano 1 raz
buri
Nie wącha gówna

Następna strona

Powrót do Film