Kancelaria Prezydenta potrzebuje naświetlacza do jajek

Moderator: orgasm_addict

Kancelaria Prezydenta potrzebuje naświetlacza do jajek

Postprzez aszu 2008-07-23, 11:45

Żelazka, ekspresy do kawy, czajniki, maszyny do szycia, odkurzacze a nawet... naświetlacz do jajek - takie zapotrzebowanie w ogłoszonym właśnie przetargu zgłosiła Kancelaria Prezydenta. Oprócz tego pilnie potrzebuje profesjonalnego sprzętu gastronomicznego, m.in. stołu chłodniczego, wagi kalkulacyjnej oraz urządzeń czyszczących, np. myjki ciśnieniowej.

Jak się okazuje naświetlacz do jajek w prezydenckiej kancelarii to poważna sprawa - wymóg sanitarno-epidemiologiczny. Tak przynajmniej twierdzi Pałac Prezydencki.

Reszta, czyli lodówki, pralki kuchenki, mikrofalowe…, jest potrzebna ze względu na - jak można przeczytać w piśmie od kancelarii - wyeksploatowanie obecnie używanego sprzętu, którego naprawa jest niemożliwa z przyczyn technicznych i mogłaby przekraczać wartość nowo zakupionych urządzeń.

Wszystkie maszyny mają stać się wyposażeniem przede wszystkim... ośrodków wypoczynkowych. Choć te – przypomnijmy – miały zostać sprzedane albo oddane.

Ale jak tłumaczy Pałac Prezydencki, w tej chwili nic się w tej sprawie nie da zrobić, bo albo protestują społeczności lokalne, albo coś jest darem, więc niegrzecznie byłoby się tego pozbywać itd., itp.

Dlatego jak już ośrodki wypoczynkowe są, to muszą funkcjonować na odpowiednim, europejskim poziomie. Dlatego kolejne przetargi. Kolejne, bo były już remonty, były zakupy nowych mebli z drzewa czereśniowego, a teraz przyszedł czas na nowy sprzęt AGD.
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez SPO 2008-07-23, 17:31

Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Postprzez aszu 2008-07-24, 10:38

link nie dziala
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez SPO 2008-07-24, 13:51

Mi działa
Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Postprzez _Vendetta_ 2008-07-24, 20:30

Może Lech sobie naświetla. Jakaś medycyna alternatywna albo coś.
_Vendetta_
Bywalec koncertów

Postprzez jurij77 2008-07-27, 13:48

a pracujacy na to palca ok 1/4 swojej pensji + 22% vatu. I to ja jestem pojebanym prawusem...

tyle wam powiem:
Obrazek
Ostatnio edytowano 2008-07-27, 13:50 przez jurij77, łącznie edytowano 2 razy
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez buri 2008-08-02, 09:14

sezon ogórkowy w pełni a ty aszu tylko byś przeklejal te bzdury...
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Powrót do Polityka