Kim zostaniesz jak dorośniesz?

Tematy nie pasujące do żadnego innego działu.

Moderator: _Vendetta_

Kim zostaniesz jak dorośniesz?

Postprzez antipop77 2008-04-28, 14:10

No wlasnie, gdzie pracujecie, albo gdzie macie zamiar pracowac i co robic gdy przyjdzie na to czas? :-)
Czy jestescie zadowoleni ze swojej roboty, czy jest to najbardziej chujowe i najmniej punkowe zajecie jakie mozna sobie wyobrazic?
Czy sa wedlug Was zawody, ktorych punk nie powinien sie tykac? itp itd
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2008-04-28, 17:08

bardzo lubie ciezka fizyczna prace. moglbym na nia patrzec godzinami.

no moje studia to moga mnie ulokowac tylko jako jajoglowego rodem z matecznika najnizszej ogladalnosci tudziez dziennikarza, w ostatecznosci kariera akademicka :lol: srednio mi sie to widzi, ale zdecydowanie lepsze niz napierdalanie przy tasmociagu dzien w dzien. jak dodtychczas to praca tylko dorywczo by odrobic czesne albo zarobic pare groszy na wieczorna najebke. ja to czekam az ktos zadzwoni i zaoferuje mi kierownicze stanowisko.
marzen i ambicji nie mam zadnych. pankiem jestem i nic co pankkrokowe nie jest mi obce

Czy sa wedlug Was zawody, ktorych punk nie powinien sie tykac? itp itd

KANAR !
pozdro aszu

potrzebne jest sprostowanie. oczywiscie kanar komunikacji miejskiej, a nie na przyklad konduktor. pozdrawiam pana konduktora z trasy malbork - gdynia ktory bardzo zalowal ze nie moze z nami pojechac na koncert adicts.
Ostatnio edytowano 2008-04-28, 17:10 przez buri, łącznie edytowano 2 razy
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez _Vendetta_ 2008-04-28, 17:29

Jestem na etapie biegania między rozmowami kwalifikacyjnymi, 6 maja następna, mam nadzieje,że ostateczna. Oczywiście w zawodzie, czyli projektant.
_Vendetta_
Bywalec koncertów

Postprzez Zimoli69 2008-04-28, 19:45

Ja narazie jestem zawodowym opierdalaczem się ;p ... ucze się jeszcze

A w przyszłości będe barmanem - Pracowałem 2 dni jako barman ale już wiem że to moje powołanie jest :-D ... Praca ekstra - opierdalasz się 8h nalewając piwo (człowiek z siłą 3 da rade ;p) i masz kontakt z ludzmi pod wpływem, no i jeszcze otaczasz się boskim napojem 8-)
Zimoli69
Komputerowy wojownik

Postprzez siedemsiedem 2008-04-28, 21:11

czy ja wiem czy to takie fajne stac za barem jak sie wszyscy najebuja :-P
ja mam zamiar zostac masazysta,rehabilitantem,cos w tym kierunku,a co z tego wyjdzie zobaczymy...
siedemsiedem
Bywalec koncertów

Postprzez orgasm_addict 2008-04-28, 21:46

Buri - widzę pokrewieństwo umysłów.
Jak punk da, to tłumaczem. Nie jestem kreatywnym i przedsiębiorczym samcem alfa (to z resztą w chuj niepankowe jest, nie?), więc nawet nie myślę o zakładaniu firmy. Najchętniej bym powiedzmy w urzędzie jakimś, gdzie czeskiego potrzebują robił.

Zimoli - tak, praca wymarzona, użerać się np. do 5 rano z bandą najebanych angoli/meneli/studentów. No miód po prostu.

Nota bene czy Zimoli to alter ego Brewa, klony, czy jest jakaś broszura regulująca poglądy i zachowanie młodych ojków?
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez buri 2008-04-29, 00:06

Nota bene czy Zimoli to alter ego Brewa, klony, czy jest jakaś broszura regulująca poglądy i zachowanie młodych ojków?

tez zauwazylem.

apropos poruszonej sprawy pracy biurowej to nienawidze. dla mnie gorsze niz praca fizyczna. niecaly miesiac a ja sie migalem spierdalalem z biura w podskokach na machanie łopatą.
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez szmal 2008-04-29, 00:19

W czasach gdy byłem jeszcze krótki chciałem zostać strażakiem. Zawsze ciągnęło mnie do ognia i dużych sikawek ;-) Niestety nie udało się.

Co do mojej kariery zawodowej, zdarzało sie pracować gdzieś u rolników, na budowach, otarłem się o prace sezonowe w Holandii, sklep komputerowy, biuro, chwilkę pracowałem w szklarni jako mechanik urządzeń elektrycznych i jak narazie skończyłem w kopalni. Czyli jak widać moje życie kręci się wokół fizyki (tej stosowanej).

Czy praca w kopalni jest punk rockowa? To zależy jak na to spojrzeć.
Jeśli dla kogoś punk rockiem jest praca po kolana w solance (super uczucie jak się ma rany), 30 stopni ciepła, 18-19% tlenu, dźwigasz na plecach jakieś niezbędnie do pracy narzędzia (np. lewar mały 25 kg) i idziesz z tym 3000 m bo przed chwilą uciekł ci pociąg.

Ostatnio przeszedłem z kierownikiem na "ty", powiedział do mnie "ty chuju dlaczego nie odbiłeś wyjazdu, ja czekam na Ciebie jak ten głupi". - Musiał zostać, aż wszyscy wyjadą :lol:

Za 5 h znów 700 m w dół :zabawa
Ostatnio edytowano 2008-04-29, 00:22 przez szmal, łącznie edytowano 2 razy
"W Europie Zachodniej ubrania Lonsdale'a stały się symbolem nacjonalistycznych poglądów. A to dlatego, że w nazwie występują po sobie literki NSDA, co kojarzy się z NSDAP - partią Hitlera... "
szmal
Komputerowy wojownik

Postprzez gerber 2008-04-29, 10:20

Jak byłem w przedszkolu to chciałem zostać archeologiem i odkopywać kości dinozarłóf.

Obecnie jeśli skończę filologię ang. to może potem jebne magistra, a docelowo to najodpowiedniejsza robota dla mnie = tłumacz, jakoś mi się to takie przystępne wydaje. Najlepiej tak żebym z ludźmi nie musiał pracować bo mnie wkurwiają.
gerber
Niedzielny punk

Postprzez suzej 2008-04-29, 14:10

kulturystą :mrgreen:
a i planuję własną siłownie z sklepem z odżywkami i suplementami dla sportowców
Ostatnio edytowano 2008-04-29, 14:11 przez suzej, łącznie edytowano 1 raz
Polski Koks
suzej
Niedzielny punk

Następna strona

Powrót do Hyde Park