Krew i Honor" - 12 lat za usiłowanie zabójstwa

Moderator: orgasm_addict

Postprzez orgasm_addict 2008-03-27, 13:29

Pomijając już samo meritum - młodzi niepoprawni politycznie jak widzę nie są w stanie przyjąć do wiadomości, że jak ktoś jest w antifie i ogólnie prezentuje taką postawę, to nie musi być wcale czerwonym...

Poza tym inna rzecz wjazd na koncert a inna umieszczanie danych i wszelkich informacji w necie, w rodzaju "można go spotkać w piątki o 20 w pociągu relacji...".
Poza tym kurwa pierdolenie głupot, że trzeba się z tym liczyć jak się jest z antify - większość tych dzieci w życiu się z nikim nie biło.

Nie mówiąc już o takich antifowskich zbrodniarzach, jak basistka zespołu Kuflers oraz dzieci z gimnazjum, które sprzątały na żydowskim cmentarzu...
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez aszu 2008-04-16, 10:20

BH Strikes Back!:
"Polska": Nazistowska organizacja Krew i Honor apeluje: Niech Serbowie zabiją polskich policjantów. Tekst zamieszczony na ich internetowej stronie pełen jest nienawiści i wulgaryzmów. - Szkoda, że żaden okupant nazywany Polskim policjantem jeszcze nie zginął - piszą faszyści.
Po interwencji gazety policja i prokuratura zainteresowały się wczoraj zawartością strony. - Z witryną neonazistów od lat mamy problem - przyznaje nadkomisarz Zbigniew Urbański z Komendy Głównej Policji. - Jest umieszczona na serwerze amerykańskim. Współpracujemy z FBI, ale tamtejszy sąd nie zawsze zgadza się na przekazywanie informacji na temat sprawców propagowania faszyzmu.

Jest szansa, że wpis z życzeniami śmierci dla polskich policjantów w Kosowie będzie przełomem. - Uzyskamy pomoc Amerykanów, jeśli przekonamy ich, że tekst na stronie jest nawoływaniem do aktu terroru - mówi wrocławski sędzia Dariusz Sielicki, który studiował prawo w USA i pracował w tamtejszej prokuraturze. _- Takiego argumentu użyłbym we wniosku o pomoc prawną do Amerykanów.

za onet.pl
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez anti_flag 2008-04-16, 14:13

Wcale mnie to nie dziwi.A tzw."władza" i tak z tym nic nie zrobi.Nawet jeśli zamkną strone,to ta pojawi się na innym serwerze.Ot,taka zabawa w kotka i myszke...
anti_flag
Komputerowy wojownik

Postprzez buri 2008-04-16, 17:08

takie tam sobie pierdolenie na stronie internetowej...
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez loker 2008-04-21, 07:07

normalnie rozmowy jak w gimnazjum :zle
loker
Komputerowy wojownik

Postprzez aszu 2008-04-21, 10:02

nauczaj mistrzu! i dopisz wiek do profilu, dziadku!
aszu
Administrator

Postprzez jurij77 2008-05-22, 16:02

Cała dyskusja jest bez sensu. Po pierwsze B&H nie jest żadną groźną organizacją, liczy w polsce w porywach może do 100 osób? Więcej niż 20 jednocześnie nie udało mi się zobaczyć, a to i tak byli z różnych miast. Nie ma groźby więc, że przejmą nagle władzę i zrobią nam noc długhich noży. Po drugie: antifa jest śmieszna i żałosna zarówno w swoim poziomie jak i ilości. Beczą nad losem biednego chirurga a już nie ma mowy o ostatnim skurwysyństwiue jakie miało miejsce we Wrocławiu kiedy sprzętę 4 pojebanych lewarów skatowało jednego łysego. Jak dla mnie akcja jest żenująca. Jaka jest ta polska antifa? Ninja w kominiarkach i rękawicach bokserskich uzbrojona w sambe przeciwko rasizmowi" al;bo martwego kota :D Pryszczate małolaty którym kiedyś przejdzie. Po trzecie: w sprawie ataku na chirurga miał on podłoże czysto prywatne i redwatch nie miał z tym nic wspólnego. Jakbym miał wybrać muiędzy B&H a antifą wybrałbym emigracje do Lichtensteinu!

Witam na forum!
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez aszu 2008-05-26, 09:42

Koi napisał(a):Polska antifa, jak i NOP i reszta tej pokrętnej chołoty to żenada....NIEMA CO SIE SPRZECZAC OTO I WRZUCAC SOBIE NAWZAJEM-PRZESZKADZA CI TO?MONTUJ BOMBY, SA LUDZIE KTóRZY NACISNą GUZIK! :evil:

tekst faktycznie jak z ulotki, dobry:) przerobic go troche i bedzie mozna dac jako slogan bezpieki:)
Koi napisał(a):na kogo te bomby?na LUDZKA RASE..popierdoleni to my wszyscy jesteśmy z podatnościa na zmiany poglądowe jak i z niedoinformowaniem co objawia sie na każdym kroku.
zamiast się kłucic panowie, strzelcie sobie w łeb;)

niech się zabijaja, niech krzywdza i poniżają..gdy który kolwiek podejdzie z wrogim nastawienie do mnie oberwie i bedzie mnie to pierdoliło czy jest czerwonym czy neopachołkiem żadnych panstwowych świń wciskajacych wam gówno do głow.
MASZ SWOJ ROZUM.

nei wiem czemu nazywacie to belkotem? chociaz w sumie, pojechane troche za mocno, zwlaszcza z panstwowymi swiniami. generalnie wniosek jest taki, masz glowe , to mysl. tak mi sie przynajmniej wydaje.
aszu
Administrator

Postprzez jurij77 2008-05-26, 11:22

aszu napisał(a):nei wiem czemu nazywacie to belkotem?
bo to tak jakbym słuchał wyowiedzi Glepmpa- ładnie brzmi ale o co w tym kurwa chodzi to już nie wiem.
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez orgasm_addict 2008-06-08, 23:00

Poszła lekka czystka.

Oczywiście antifa napierdalająca w przewadze i ze sprzętem jest zła i głupia. W odróżnieniu od nazioli napierdalających w przewadze i ze sprzętem. Jak czytam to żalenie się nazioli, że dostali bęcki bo przeciwiników było więcej, to słabo mi się robi.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polityka