Krew i Honor" - 12 lat za usiłowanie zabójstwa

Moderator: orgasm_addict

Postprzez gerber 2008-06-09, 13:57

Dla ciebie goście z nop-u i onr to są naziole ?
gerber
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-06-09, 17:53

gerber napisał(a):Dla ciebie goście z nop-u i onr to są naziole ?
znam ich osobiście... tam ludzie dzielą się na trzy kategorie: kumaty o zjebanych poglądach (tzn taki który wie o czym mówi, potrafi zdefiniować swoje poglądy mimo, że wierzy w korporacjonizm), naziuchów utajonych (zaprzeczają ale tak naprawdę w 100% robili by laskę Hitlerowi) oraz naziuchów otwartych (wyznają zasadę fuck the system i mają w dupie konwenanse). Tych pierwszych jest najmniej, mam wrażenie. niestety bo to kumate chłopaki są, tylko wierzą w jakieś bujdy.
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez MiWho 2008-06-10, 14:58

Ja jestem ultranaziuch utajony - to mi hitler chetnie by zrobil laske
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez Zimoli69 2008-06-10, 15:26

U mnie w mieście jest podobnie. Niby ONR ma poglądy jakie ma ale w jego skład wchodzi ok. 50% zjebów genetycznych. Goście którzy przeważnie nie wiedzą w co wieżą, albo by komuś najebać tj. metalom itd. oraz gośi którzy nie wiedzą do końca w czym są i rysuja swastyki na murach :)
Zimoli69
Komputerowy wojownik

Postprzez orgasm_addict 2008-06-11, 15:48

Gadka była z początku o B&H jeśli sobie dobrz przypominam. A tak poza tym to co mi za różnica NOP, ONR, Białe orły czy C18? Nacjonalista, naziol, faszysta - z mojego punktu widzenia różnica jest kosmetyczna.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-06-11, 16:50

Naziol to narodowy SOCJALISTA

Faszol to z reguły korporacjonista, czyli łagodny socjalista.

Nacjonalista to niesprecyzowae politycznie pojęcie. Jest np Narodowa Lewica, ja z kolei opowiadam się za hasłem międzywojennych endeków "kto z narodem ten przeciwko państwu"- bycie nacjonalistą w moim wypadku nie wyklucza antyetatyzmu, nie nakazuje też zwierzęcego rasizmu... wszystko zależy od jednstki, jaki ncjonalizm sobą prezentuje.
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez orgasm_addict 2008-06-11, 22:14

Wydaje mi się, że w tym przypadku, gospodarka jest kwestią siódmoplanową.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-06-11, 22:51

Nie zgodzę się! Otóż to jak patrzysz na gospodarkę i regulację ekonomi świadczy tak na prawdę o tym jak patzysz na drugiego człowieka- liberał gospodarczy patrzy na Ciebie jak na wolną i odpowiedzialną jednostkę, socjalista jak na dziecko które samo nie potrfi o siebie zadbac.
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez orgasm_addict 2008-06-13, 01:19

A co więc z ultranacjonalistycznym liberałem, prezentującym zwierzęcy rasizm?
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-06-14, 12:55

idiota zawsze się trafi! Nacjoalista może wyrażac obawe czy imigranci przypadkiem nie zrobia mu gnoju takiego jak we Francji. Jeżeli ktoś poniża drugiego człowieka tylko dlatego że jest czarny to jest idiotą właśnie. Co z socjalistą miłującym czekistów i chcącym nacjonalizowac każdą własnośc prywatną?
jurij77
Komputerowy wojownik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polityka