MASS KOTKI - Miau miau miau

Moderatorzy: LARVAL, silence

MASS KOTKI - Miau miau miau

Postprzez aszu 2008-05-06, 13:33

[center]Obrazek [/center]
Od słodkiego electro do zadziornego punk rocka!

Nowa płyta electro-punkowego duetu: Katiusza (gitara basowa, wokal) i Lady Electra (klawisze, wokal). Przesycona melodyjną, klubową elektroniką, której drapieżności dodaje (novum) gitara elektryczna i grrrrl dziewczęce wokale. „Miau miau miau” to eklektyczna, ale jednorodna i przebojowa całość.

Mass Kotki nie byłyby sobą bez sarkastycznych tekstów, w krzywym zwierciadle ukazujących świat modnych seriali czy kult Matki Polki. To celna satyra na styl postaci powszechnie uważanych za popularne, w której dostaje się też krótko-szyjnym ochroniarzom z klubów i chłopakom, którzy za długo mieszkają ze swoimi matkami.

MASS KOTKI równie dobrze czują się na punkowym skłocie, co w klubie. To zjawisko udowadniające, że nawet muzyka do tańca nie musi być bezmyślna.

za: pasazer.pl
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez gradzia 2008-05-09, 06:26

prawdopodobnie jak tylko będę miała okazję to zakupię
choć pamięta, że jakiś 'promocyjny' kawałek słuchałam i nie za bardzo mi odpowiadał .. :roll:
no ale .. ;-)
gradzia
Komputerowy wojownik

Postprzez buri 2008-05-09, 09:16

za 2 tygodnie przejde sie na koncert, zobaczymy te kotki
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Powrót do Nowości