Miażdżący sondaż - 8 proc. dla L. Kaczyńskiego

Moderator: orgasm_addict

Czy uwazasz ze Kaczynski jest dobrm prezydentem?

Ankieta wygasła 2008-06-18, 09:09

Tak
3
33%
Nie
5
56%
nie wiem, jestem anarchista!
1
11%

Liczba głosów : 9

Postprzez orgasm_addict 2008-06-05, 11:58

Bo jest małym (w sensie mentalności), zawistnym zakompleksionym dupkiem, któremu osobiste, absurdalne uprzedzenia zaciemniają logiczne myślenie, jest niekonsekwentny, strzela sobie samobóje i prezentuje większość postaw, które mnie mierżą u wszystkich polaczków.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-06-05, 17:48

orgasm_addict napisał(a):Bo jest małym (w sensie mentalności), zawistnym zakompleksionym dupkiem, któremu osobiste, absurdalne uprzedzenia zaciemniają logiczne myślenie, jest niekonsekwentny, strzela sobie samobóje i prezentuje większość postaw, które mnie mierżą u wszystkich polaczków.
nożesz, ale argumentacja... przynajmniej nie jest europomiotem jak Kwachu, nie robi wałów jak Kwachu (przekręt bez barier, orlen, rywin, royal wilanów...). Otóż na wielu ludzi w polskiej polityce można wyciągnąć wiele smrodów a na Kaczora jakoś się nie udaje, ciekawe dlaczego.
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez MiWho 2008-06-06, 08:27

Dlaczego? Bo kanczynscy to chuje, pewnie nawet nie pili, nie ruchali, jak trzeba bylo sie bic to uciekali, ot zwykle frajerstwo ;)
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez orgasm_addict 2008-06-06, 12:01

Zastanawia mnie, jak można popierać z pozycji liberalnych tego XIX wiecznego narodowego socjalistę - przecież to jest kolo, który jako swoją zaletę, podaje to że się nie dorobił.

Co do niekonsekwencji - jak inaczej nazwiesz straszenie nieratyfikowaniem dokumentu, który sam negocjował.

Uprzedzenia zasłaniające myślenie - vide niezaproszenie Michnika i Szlajfera na obchody marca '68

Strzelanie samobójów - no tu już mamy długą listę, na której znajduje się min. sławetne orędzie, dyplomatyczna sraczka, obrażanie się na niemieckie gazety... wymieniać można długo.

Poza tym powiedz mi - co on tak naprawdę robi?
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-06-06, 16:38

orgasm_addict napisał(a): co on tak naprawdę robi?
sprawuje urząd który w obecnej sytuacji jest zbędny, chyba żeby wprowadzić system prezydencki.

orgasm_addict napisał(a):Zastanawia mnie, jak można popierać z pozycji liberalnych tego XIX wiecznego narodowego socjalistę - przecież to jest kolo, który jako swoją zaletę, podaje to że się nie dorobił.
ja tak po prostu lubię się kłucić. Wkurwia mnie puste gadanie o Kaczyńskim bo krytyka Giertych jest zły bo jest duży a Kaczyński zły bo konus jest typowe dla komentujących na onecie, jak większość osób spytasz o fakty nie potrafi nic odpowiedzieć.
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez krzysiek2012 2008-06-06, 19:05

no dobra Kaczyński jest taki i taki czyli jednym słowem chujowy i zgadzam sie w pełni z tym a moze ktos powie mi co zrobił takiego Tusk że jest lepszy???????????Mi nic nie przychodzi do głowy
krzysiek2012
Niedzielny punk

Postprzez MiWho 2008-06-06, 20:48

Ogolnie urzad prezydenta jest urzedem reprezentacyjnym w glownej mierze. Wiec, jak patrze na kaczynskiego, ktory kurwa w ogole nei wie co sie dzieje wokol niego to sie zastanawiam czy chce, zeby ktos taki reprezentowal moj kraj.
Nie chodzi mi tu teraz o polityke, ale kurwa prezydent to powinien byc prezydent a nie jakis pajac, ktory nawet nie wie, ze robi z siebie blazna
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez krzysiek2012 2008-06-06, 21:24

wszystko super,ale odnoszę wrażenie ze jak jest moda na emo tak i jest moda w naszym kraju na jezdzenie po Kaczyńskim,a Wałesa z powiedzeniem "zdrowie wasze a gardło nasze"czy Kwaśniewski najebany ,czy robiący sobie jaja z papieza to godne reprezentowanie kraju?????????????Według mnie to nie
krzysiek2012
Niedzielny punk

Postprzez MiWho 2008-06-06, 21:30

Moda nie moda ja mowie jak widze

trzeba byc idiota by powiedziec, ze kaczynski jest dobrym prezydentem
tak samo nie lubilem kwasniewskiego, walesa tez zidiocial, swoje zrobil i powinien na tym skonczyc
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez krzysiek2012 2008-06-06, 21:41

w pełni sie zgadzam ze Kaczyński źle reprezentuje Polske,pochłoneły go wewnętrzne rozgrywki,ale w k****a mnie gadanie że Kaczyński jest do dupy a Tusk super,taka moda na chwalenie Tuska,to takie bycie inteligentnym

Kazik ostatnio powiedział

Kod: Zaznacz cały
Tusk naobiecywał cudów na kiju. To wycofywanie ze wszystkiego, czego obiecali... Powoli zaczynam życzyć Platformie jak najgorzej" - mówił Staszewski.

Ja w pełni zgadzam sie z tym,dla mnie Tusk to nastepny gośc,który sporo gada
krzysiek2012
Niedzielny punk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polityka