Moderator: orgasm_addict

nożesz, ale argumentacja... przynajmniej nie jest europomiotem jak Kwachu, nie robi wałów jak Kwachu (przekręt bez barier, orlen, rywin, royal wilanów...). Otóż na wielu ludzi w polskiej polityce można wyciągnąć wiele smrodów a na Kaczora jakoś się nie udaje, ciekawe dlaczego.orgasm_addict napisał(a):Bo jest małym (w sensie mentalności), zawistnym zakompleksionym dupkiem, któremu osobiste, absurdalne uprzedzenia zaciemniają logiczne myślenie, jest niekonsekwentny, strzela sobie samobóje i prezentuje większość postaw, które mnie mierżą u wszystkich polaczków.

sprawuje urząd który w obecnej sytuacji jest zbędny, chyba żeby wprowadzić system prezydencki.orgasm_addict napisał(a): co on tak naprawdę robi?
ja tak po prostu lubię się kłucić. Wkurwia mnie puste gadanie o Kaczyńskim bo krytyka Giertych jest zły bo jest duży a Kaczyński zły bo konus jest typowe dla komentujących na onecie, jak większość osób spytasz o fakty nie potrafi nic odpowiedzieć.orgasm_addict napisał(a):Zastanawia mnie, jak można popierać z pozycji liberalnych tego XIX wiecznego narodowego socjalistę - przecież to jest kolo, który jako swoją zaletę, podaje to że się nie dorobił.

Tusk naobiecywał cudów na kiju. To wycofywanie ze wszystkiego, czego obiecali... Powoli zaczynam życzyć Platformie jak najgorzej" - mówił Staszewski.
Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników