MOSKWA

Główny, tematyczny, muzyczny dział forum. Punk rock i okolice.

Moderatorzy: LARVAL, silence, buri

MOSKWA

Postprzez buri 2009-02-16, 16:06

tak sobie właśnie słucham pierwszej oficjalnej płyty moskwy z 89 roku, która to w sumie była rozczarowaniem dla tych co znali moskwe z jej "golden years" czyli lat bez plyty, tudziez demowki "nigdy" ktora wznowiono ostatnio... no i tak sobie slucham i stwierdzam ze to rewelacyjna plyta i jedna z moich ulubionych. takie nasze polskie gbh ;) jaki jest wasz stosunek do peirwszego oficjalnego wydawnictwa tego pieknego zespolu ? woleliscie wczesna mlucke czy ten dojrzaly rock z punkową ścianą dzwięku też wam odpowiada. jak się zapatrujecie na wyczyny z "życia niezwykłego" ?
byl ktos moze na ich koncertach po reaktywacji ? ja mialem oakzje byc na jednym z pierwszych takich koncertow kilka lat temu i obok zelaznej klasyki lecialy jakies chujo-rockowe pedalszczyzny ze wstawkami reggae. teraz podobno jest znowu sieka w starym stylu. byl ktos ? jak jest teraz ?

gadacie o jakis zielonych zabkach czy innych dezerterach a o moskwie to ni chuja 8-)
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Re: MOSKWA

Postprzez aszu 2009-02-17, 11:11

no bo moskwa to jeden z tych zespolow, ktore powinienem znac lubic i szanowac, a za chuja nie moge:)
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez antipop77 2009-02-17, 15:16

[quote="buri"]takie nasze polskie gbh ;)quote]

GBH jest chujowe! a co do Moskwy to wole te starsze numery, "Zycie niezwykle" kiedys w ogole mi nie podchodzilo, ale potem sie przekonalem. Na koncercie bylem jakies 3 lata temu chyba i zrobili na mnie pozytywne wrazenie. Fakt bylo troche reggae z tego co pamietam, ale ogolnie z przytupem i pogo bylo przyzwoite.
Na pewno plus im sie nalezy za niebanalny imidż u zarania zespolu :mrgreen:
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez KLOPman 2009-02-22, 13:39

Moskwa wyjebana, życie niezwykłe już trochę słabsze ale przejdzie
KLOPman
Komputerowy wojownik

Powrót do Muzyka