Najgłupsze nazwy pankowych zespołów

Główny, tematyczny, muzyczny dział forum. Punk rock i okolice.

Moderatorzy: LARVAL, silence, buri

Re: Najgłupsze nazwy pankowych zespołów

Postprzez loscrudos 2008-08-27, 20:31

Żaba napisał(a):
aszu napisał(a):
CzarnyAfgan napisał(a):Rwała kwiatki dynamitem, Bruno Wątpliwy, Stereofoniczna pralka do szycia, Honor (sic!), Żółte słoniki, Sutki Prostytutki, Smutny Żywot Genowefy, Ostatnie tchnienie dziadka Stefana, Nieślubne Dzieci Proboszcza Hujoza, Latające Odchody, Kosmetyki Mrs. Pinki, Natchniony Traktor, Policja Myśli, Kosmiczny Zajączek, Rozbujane Betoniary, Schizofreniczna Prostytutka Maria, Grzmot w Nocniku, Glans Penis, Tata Nas Wysłali, Ustęp Babciu Miejsca, Słodkie Lukrowane Dupcie, Patologia Ciąży, Powiem Ci W Poniedziałek, Polski Cukier

To tyle poza tym parę już zostało wspomnianych. Te nazwy może nie tyle są najgłupsze tylko jakieś takie mistyczne :lol: Mam nagrania wszystkich ww. zespołów gdyby ktoś chciał piszcie na PW

czesc jak kosmetyki slyszalem.

napisz jak mozesz co jest sprzed roku 90. bo tym bylbym zainteresowany.

a nazwa stalowe prezbiterium?

Sprzed 1990 roku są z tego zestawu:Bruno Wątpliwy, Smutny Żywot Genowefy, Kosmetyki Mrs. Pinki, Natchniony Traktor, Rozbujane Betoniary, Schizofreniczna Prostytutka Maria, Glans Penis,Patologia Ciąży

Rozbujane Betoniary aż tak stare to nie są
Za każdego głupiego posta pan bóg zabija małego kotka.
loscrudos
Niedzielny punk

Re: Najgłupsze nazwy pankowych zespołów

Postprzez Szokal 2008-08-27, 22:28

Rozbujane betoniary zaczęli grac w 1995.
jakby mieli grać przed 1990 to chyba jako przedszkolaki.....

Stalowe prezbiterium niezły klimat, aczkolwiek "wieszaki teatralne" też niezłe, mój faworyt to "ja i kapusta gramy razem z wami".
Niektóre nazwy weszły już w schemat zbytnio.
Szokal
Komputerowy wojownik

Poprzednia strona

Powrót do Muzyka