Niemcy szydzą z Polaków - "to kretyni"

Moderator: orgasm_addict

Niemcy szydzą z Polaków - "to kretyni"

Postprzez aszu 2008-05-27, 12:55

Niemcy urazili dumę Polaków, mam nadzieję, że Niemcy przeproszą za swoją reklamę - powiedział w TVN 24 Jan Tomaszewski. Działacz Polskiego Związku Piłki Nożnej skomentował w ten sposób sprawę kontrowersyjnej reklamy,w której Polacy kradną auto niemieckim kibicom.
Zdaniem Tomaszewskiego, "paru kretynów chciało zaistnieć, stąd to całe zamieszanie i wszystkie kontrowersje". – Prawdziwa walka powinna rozstrzygnąć się na boisku, a nie nie w mediach – podkreślił legendarny polski bramkarz.

W reklamie grupa niemieckich kibiców jedzie furgonetką na mecz swojej reprezentacji. Sielankę przerywa nagła potrzeba fizjologiczna. Nasi bohaterowie, z błogimi minami, w rytm niemieckiego hymnu załatwiają się do przydrożnego rowu i już po chwili chcą kontynuować swoją podróż. Tu jednak czeka ich przykra niespodzianka. Znika bowiem auto, którym jechali. Po chwili znikają także wątpliwości, kto za tym stoi. Na ekranie pojawia się napis: "Polska-Niemcy, 8 czerwca 2008", a potem nazwa witryny gdzie można obstawiać wyniki meczów Euro 2008 - informuje serwis tvn24.pl.

Według Jana Tomaszewskiego taka reklama to skandal. - Czy w Niemczech nie kradną samochodów? Czy w Stanach Zjednoczonych nie kradną samochodów? Ja rozumiem, że mogą się śmiać z nas, że strzelą nam 10 bramek, że będą się bali czy my nie kupimy sędziego, bo korupcja jest w Polsce. Natomiast tutaj to nie jest szydzenie ze spraw sportu, tylko z narodu - komentuje dla tvn24.pl były bramkarz reprezentacji Jan Tomaszewski.

za onet.pl

pominawszy slowa pana janka:), to co myslicie o tej reklamie?
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez MiWho 2008-05-27, 15:45

Niech sie kurwa boja, Polak zlodziej i kazdy o tym wie ;)
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez jurij77 2008-05-27, 17:57

aszu napisał(a):W reklamie grupa niemieckich kibiców jedzie furgonetką na mecz swojej reprezentacji. Sielankę przerywa nagła potrzeba fizjologiczna.
trzeba było sikać w domu!
aszu napisał(a):Nasi bohaterowie, z błogimi minami, w rytm niemieckiego hymnu załatwiają się do przydrożnego rowu i już po chwili chcą kontynuować swoją podróż.
Ja nie sikam jak leci hymn 8-)
aszu napisał(a):Tu jednak czeka ich przykra niespodzianka. Znika bowiem auto, którym jechali.
Od czego są kluczyki?

Poza tym pod Grunwaldem to od nas cięgi zebrali ;-)

A w ramach równie inteligentnej i ciętej riposty, słyszałen że niemcy zmieniają flagę:

Obrazek

hihihihihihih :roll:
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez antipop77 2008-05-29, 11:59

fryce byli psami, sa i beda, chuj im w dupe! chyba od kiedy istnieja nasze narody, zawsze mielismy z nimi na pienku i usmiechniete ryje politykierow i usciski dloni raczej tego nie zmienia.
oni mysla o nas swoje, a my o nich - proste.

a co do zarcika Jurija, poki co sa tylko dzielnice w miastach gdzie szwab boi sie wejsc bo dostanie wpierdol od imigrantow, niedlugo pewnie beda sie w ogole bali z domow wychodzic i tego im z calego serca zycze! a ich reklamy wisza mi kalafiorem.
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez aszu 2008-05-30, 10:13

otoz to , wiec niech polska bedzie sobie ksenofobiczna a przynajmniej dzieki temu nie bedzie u nas turkow, pakoli i innego elementu!
aszu
Administrator

Postprzez orgasm_addict 2008-05-30, 12:48

Chamówa, ale mnie śmieszy.
A z resztą, czy polaczki nie zasłużyli sobie na taki obraz?
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-05-30, 17:50

orgasm_addict napisał(a):Chamówa, ale mnie śmieszy.
a zasłózyli? Sorry, ale od początku lat 90 minęło trochę czasu.
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez krzysiek2012 2008-05-30, 18:06

orgasm_addict napisał(a):Chamówa, ale mnie śmieszy.

a to czemu
krzysiek2012
Niedzielny punk

Postprzez aszu 2008-06-01, 12:50

no ja tez nie rozumiem
aszu
Administrator

Postprzez Pumsmajer 2008-06-01, 13:23

Apropo reklamy, to nie widziałem jej, ale jedno wiem napewno, za Majdanek najebiemy szwabom bramek !

Musimy im w końcu dokopać ! :boks
Oi! Oi! Oi! Horror Show! Baw się dobrze albo giń!
Pumsmajer
Komputerowy wojownik

Następna strona

Powrót do Polityka