niepodległość Kosowa ?

Moderator: orgasm_addict

niepodległość Kosowa ?

Postprzez buri 2008-02-18, 07:27

co sądzicie o ogłoszeniu przez Kosowo niepodległości ?

osobiście uważam to za skandal niezgodny z prawem międzynarodowym. założenie takiego państwa to absurd będący znakiem naszych czasów. przez takie sytuacje znajdujemy sie hm na progu 3 wojny światowej ?
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez abrakadabra 2008-02-18, 10:52

3 wojna raczej nie ale tworzenie tego "państwa"to czysty absurd nie maja żadnego budżetu funkcjonują tylko dzięki pomocy międzynarodowej i przemytnictwie ,o dziwna demencję podejrzewam te władze państw które poparły to kuriozum, co zapomnieli nagle ze tam są tez serbowie? nie pamiętają o tym ze sztuczne tworzenie państw i utrzymywanie ich istnienia "na silę"prowadzi do wojen etnicznych(przykład cala Afryka prawie,Izrael etc etc) ciekawi mnie czy polscy poplecznicy tego byliby tez tacy pelni entuzjazmu gdyby od Polski oderwać poznanskie(kolebkę państwowości polskiej tak jak kosowo kolebka serbskiej) swoja droga tylko dzięki Stalinowi nie mamy takich problemów bo to on uczynił Polskę jednoetniczną(w pewnym uproszczeniu)
NADBEZPIECZNIK 25AMPEROWY
abrakadabra
Komputerowy wojownik

Postprzez aszu 2008-02-18, 14:57

to tak jakby slazacy albo kaszubowie oglosili niepodleglosc. oczywiscie metafora nie do konca doklada, ale zawsze. no pasaran!
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez SPO 2008-02-18, 15:21

Ameryka będzie bliżej Rosji.

Do niczego to nie doprowadzi, będize tylko ciągła pomoc temu krajowi, który i tak skazany jest na przegraną. Braki fabryk złóż itd. Z Turystyki raczej się nie utrzymają. Wątpie żeby znaleźli się odważni aby tam podróżować.

Cały świat chuczy, każdy chce pomagać. Dla innych będize to zachęta.

Trzeba było pomyśleć o czymś takim ala Kraj Basków

Edit:
Obrazek
Znajoma?
Ostatnio edytowano 2008-02-18, 18:17 przez SPO, łącznie edytowano 1 raz
Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Postprzez _Vendetta_ 2008-02-18, 23:51

SPO napisał(a):Wątpie żeby znaleźli się odważni aby tam podróżować.

Tylko po co? Oglądać zwalone domy ze śladami po serii z karabinu na murze? Czy kozy siedzące na drzewach?
_Vendetta_
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2008-02-19, 10:21

_Vendetta_ napisał(a):
SPO napisał(a):Wątpie żeby znaleźli się odważni aby tam podróżować.

Tylko po co? Oglądać zwalone domy ze śladami po serii z karabinu na murze? Czy kozy siedzące na drzewach?

bałkany to ładna kraina.
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez aszu 2008-02-19, 15:39

no, dopoki islamskie oszolomy nie dorwa/dorwaly sie do wladzy...
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez buri 2008-02-19, 16:39

aszu napisał(a):to tak jakby slazacy albo kaszubowie oglosili niepodleglosc. oczywiscie metafora nie do konca doklada, ale zawsze. no pasaran!

aszu totalnie chybiona metafora, ktora powtarzaja teraz wszystkie buraki 8-) metafora bylaby bardziej rozsadna gdyby na przykład ukraincy masowo wyjezdzali w polskie bieszczady a gdy stanowiliby wiekszosc chcieliby zrobic z tego okregu osobne panstwo. absurd w chuj, ale jako ciekawostke podam ze za jakies 40 lat w takiej na przykład słowacji cyganie bedą większością - chodzą słuchy by część słowacji przeznaczyć na państwo cygańskie. a po wypadku z Kosowem to może juz nie być tylko czcza gadanina - wyobrażąm sobie uroki wakacji w cygańskich tatrach :lol: .

ps. ...głupszym pomysłem od utworzenia drugiej albanni zwanej kosowem byłoby chyba tylko odebranie palestyńczykom ich kraju i sprowadzenie tam żydów... ups :-o ;-)
buri
Nie wącha gówna

Postprzez ebol77 2008-02-21, 11:44

aszu napisał(a):to tak jakby slazacy albo kaszubowie oglosili niepodleglosc. oczywiscie metafora nie do konca doklada, ale zawsze. no pasaran!

tylko jak by śląsk był osobnym państwem to by było to jedne z najbogatszych państw na świecie..
duża cześc pieniedzy ze śląska idzie na ta pierdolono warszawa :evil:

kurwa mam racje Ślunzocy?
wielki powrót wiśniUFF
ebol77
Pasjonat hałasu

Postprzez _Vendetta_ 2008-02-21, 11:53

Zdecydowanie, porównywanie Śląska z Kosowem mija się z celem. Kosowo nie posiada żadnego zaplecza gospodarczego, porównałabym to raczej z rozdzieleniem Czechosłowacji, Słowacy tak chcieli podziału,że potem płakali, bo cała gospodara i przemysł została po czeskiej stronie, a im ostały sie pola uprawne i gorące źródła :-P
_Vendetta_
Bywalec koncertów

Następna strona

Powrót do Polityka