Nowe BdK

Moderatorzy: LARVAL, silence

Nowe BdK

Postprzez aszu 2008-02-26, 10:43

Lubisz innowacyjne i rozwinięte gitarowe indie kompozycje? Głębokie liryki poruszające tematy bliskie sercu każdego wrażliwego przedstawiciela alternatywy? Jesteś głęboko zaangażowany/ana w walkę o lepsze jutro w kraju, który widziałeś jedynie na globusie? Super. Ta płyta nie jest dla Ciebie. Po niemal 7 latach w tym samym składzie, zagraniu ok.80 koncertów, kilku tysiącach piw, 5 przyzwoitych demówkach i jednym nieprzyzwoitym albumie PRZYSZEDŁ CZAS NA PREMIERĘ PIERWSZEJ SOLIDNEJDOBRZEBRZMIĄCEJWSZYSTKOMAJĄCEJ PŁYTY BDK.
Panie, Panowie i ojofcy. Oto PubCore. 14 piosenek (jedna to bonus, ale bez idiotycznej ciszy między nim a ostatnim kawałkiem; 5 kawałków po angielsku i cover ANL po polsku) o tym dlaczego powinno kupić się to cd. Dla pierwszych iluśtam osób, które zamówią płytę - mała niespodzianka pozwalająca cieszyć się w 100% wkładką dołączoną do albumu.
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez buri 2008-02-26, 10:45

hahahaha oni to wiedza jak rozpromowac plyte :lol: :lol: :lol:
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez antipop77 2008-02-26, 14:04

no kurwa! ale czy slyszal juz ktos? bo z tego co slyszalem na majpejsie to jest dobrze, a i paru osob ktore slyszaly calosc rowniez bardzo pochlebne.
oszczedzam wlasnie na zamowienie z Burning Chords i mysle, ze ta plytka na pewno sie w owym zamowniu znajdzie!
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez gerber 2008-02-26, 20:28

Miałem jakąś niekompletną skradziona z slsk i było naprawdę ok. Jak skradnę kompletna to napisze więcej :-> :lol:
gerber
Niedzielny punk

Postprzez LARVAL 2008-02-27, 18:10

kupiłem pierdoleni pozerzy 8-)
acz raczej z poczucia obowiązku i homoseksualnej miłości, którą pałam do większości składu. bo odkąd kibic zaczął dużo jakiejś kupy słuchać, poszło to w innym kierunku niż wcześniej. realizacyjnie miliard razy lepiej niż "upadek.." choć tak dziwnie basowo brzmi - ale się czepiam chyba. za dużo po angielsku przede wszystkim, a i niektóre teksty nieciekawe na moje ucho. "nie jesteśmy kapelą 77" - wiem że nie są - ale kawałek z dupy troszkę - taki jak kapel które połowę tekstów opierają na wyliczaniu czego nie będą śpiewać. no i nie lubię discipline - więc nowe bdk mi nie podchodzi.
wydane przez burningchords - ładnie, w digipacku, z obszerną wkładką (pozdrowienia dla Trzeciaków 8-) ), grą planszową, dwoma pionkami i kostką do gry.
acz płytka jak na polskie warunki w pytkę, mimo że na głośnikach często nie będzie gościć
LARVAL
Niedzielny punk

Postprzez Łukasz 2008-04-03, 09:35

kibic słuchał dużo jakiejś kupy zanim z wróblem założył ten zespół.
Łukasz
Komputerowy wojownik

Powrót do Nowości