Nowe distro - ravachol.pl

Moderatorzy: LARVAL, silence

Re: Nowe distro - ravachol.pl

Postprzez abrakadabra 2008-11-27, 15:12

I cóż to ma być towarzyszu? To zamierzasz dystrybuowac ? a koszulki z Che tez masz?
NADBEZPIECZNIK 25AMPEROWY
abrakadabra
Komputerowy wojownik

Postprzez mandel 2008-11-27, 18:25

kurwa ale gdzie w tym wszystkim jest pankrok?aż mnie krew zalewa z nerwów-małoletni komuniści się znaleźli :patykiem
mandel
Komputerowy wojownik

Postprzez Piotrek 2008-11-29, 16:41

Ale stronki :-D :-/

Wstań i walcz! Z Coca Colą :lol:

Kapele: fajrant, misfits klasie robotniczej polecam też materiały budowlane ;)
Piotrek
Bywalec koncertów

Postprzez RVCHL 2008-12-07, 20:17

mandel napisał(a):kurwa ale gdzie w tym wszystkim jest pankrok?aż mnie krew zalewa z nerwów-małoletni komuniści się znaleźli :patykiem

po pierwsze primo, to jak nie wiesz ile mam lat to się nie wypowiadaj, bo nie wiesz czy w tej licytacji nie okarze się żeś gówniarz.
po drugie primo, rozumiem, że z punk-rockiem wg. ciebie ma wiele wspólnego albo apolityczny debilizm albo liberalny, względnie konserwatywny odpał części sceny... winszuje. Ciekawe do jakich poglądów przyporządkujesz takie rzeczy jak: idea squatingu (zajmowanie CUDZEJ własności), DIY (sprzeciw wobec KORPORACJI), kontestowanie dromnomieszczańskiego stylu życia, robotnicze korzenie Skinheadów, zaangażowanie po lewej (w tym anarchistycznej) stronie barykady większości kapel...
:patykiem
RVCHL
Komputerowy wojownik

Postprzez mandel 2008-12-07, 22:41

Widzę,że w napince netowej masz już spore doświadczenie.W sumie nie dziwię się bo WALKA TRWA! :rotfl Pozwolę sobie zacytować moją żonę:"Za mało pankroka w pankroku,kurwa"
A jeżeli jesteś starszy niż rocznik '73 to tym bardziej szczerze Ci współczuję.
Koniec z mojej strony.Walcz dalej,Don Kichocie! :wariat
mandel
Komputerowy wojownik

Postprzez sam_on 2008-12-08, 19:09

wybacz, ale te strony to moga lyknac dzieciaki z ogolniaka co najwyzej. generalnie, ludzie wyrastaja z takich rzeczy, ale , z drugiej strony, jak ktos sie nalyka idealizmu za mlody i przejdzie bez problemow ( czyt. ma olej w glowie ) do doroslego wieku, to mam wrazenie, ze dobry ludz z niego moze wyrosnac.
sam_on
Komputerowy wojownik

Postprzez abrakadabra 2008-12-09, 20:42

"Kto za młodu nie był rewolucjonistą ten był bez serca zaś kto później nie został konserwatystą ten jest bez rozumu"stary i oklepany bon mot ale jakże prawdziwy...
a swoja droga to ja osobiście kojarzyłbym punk raczej z kontestacja a nie z zaangażowaniem po którejś stronie politycznej (nawet wedle wg wielce przestarzałego podziału na prawo i lewo) patrz punk (na początku)w świecie zach był przeciw kapitalizmowi korporacyjności etc zaś w demoludach był przeciw kolektywizmowi socjalizmowi i aindywidualizmowi znaczy się totalitaryzmowi a dla mnie (człowieka 30paroletniego) jest raczej oświeceniowym wolterowskim wolnomyślicielstwem a nie krzyczeniem tego co mi kolo z megafonem podrzuci
abrakadabra
Komputerowy wojownik

Postprzez abrakadabra 2008-12-09, 21:04

przejrzałem właśnie te twoje distro ...Chomsky i teksty na koszulkach mi wszystko tłumaczą żal mi ze ktoś te brednie może brać na poważnie ale cóż każdy ma prawo do swojej opinii Z najlepszymi życzeniami: free your mind
abrakadabra
Komputerowy wojownik

Postprzez aszu 2008-12-10, 11:32

abrakadabra napisał(a):"Kto za młodu nie był rewolucjonistą ten był bez serca zaś kto później nie został konserwatystą ten jest bez rozumu"stary i oklepany bon mot ale jakże prawdziwy...

:poklon :poklon

lepiej w slowa bym tego nie ujal
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez crasher 2009-01-10, 16:25

RVCHL napisał(a):po pierwsze primo, to jak nie wiesz ile mam lat to się nie wypowiadaj, bo nie wiesz czy w tej licytacji nie okarze się żeś gówniarz.
po drugie primo, rozumiem, że z punk-rockiem wg. ciebie ....
:patykiem

"Po pierwsze pirmo i po drugie primo" - co to kurwa teksty do MIŚ'a 3 piszesz, czy co?
crasher
Niedzielny punk

Poprzednia strona

Powrót do Nowości