Nowy album 2nd DISTRICT

Moderatorzy: LARVAL, silence

Nowy album 2nd DISTRICT

Postprzez aszu 2008-12-29, 20:15

Nowy album 2nd DISTRICT

Niemiecka grupa 2nd DISTRICT - mająca w Polsce spore grono fanów, znana już z kilku wizyt w naszym kraju - zapowiada swój nowy album, który podobnie jak poprzedni wydany zostanie przez wytwórnię People Like You.
Grupa pochodzi z Zagłębia Ruhry, powstała w 2005 roku na zgliszczach formacji DISTRICT i THE REVOLVERS i konsekwentnie kontynuuje dzieło zapoczątkowane przez swoich poprzedników...
Nowa płyta nosić będzie tytuł "Poverty Makes Angry" i przynosi porcję dwunastu premierowych nagrań w niepowtarzalnym stylu zespołu, będącym wypadkową punk rocka, glamu i rock'n'rolla z charakterystycznym i niepowtarzalnym głosem wokalisty Marc'a.
Zespół konsekwentnie powołuje się na wpływy takich wykonawców jak Sex Pistols, Buzzcocks, Dead Boys, Slaughter & The Dogs, Eater, New York Dolls, T-Rex czy Hanoi Rocks i nie ma w tym żadnej przesady co poświadczyć może każdy kto zetknął się z nagraniami kapeli....
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Re: Nowy album 2nd DISTRICT

Postprzez LARVAL 2009-01-05, 00:23

cieszy mnie to, choć nowy kawałek na lanspejsie nie powala. niestety district jest o niebo lepszy niż 2nd district i mam obawy, że 3cia płyta będzie słabsza od 2giej. co nie zmienia faktu, że to pieruńsko dobry zespół, szkoda tylko że na koncertach nie mają odbioru, ale sami sobie są winni - grają melodyjnie, wokalista ma ciekawy głos. ale (zgroza) gitarzysta się maluje, a nikt z zespołu nie jest łysy...
LARVAL
Niedzielny punk

Postprzez aszu 2009-01-05, 10:39

LARVAL napisał(a): . ale (zgroza) gitarzysta się brandzluje, a nikt z zespołu nie jest łysy...

????
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez antipop77 2009-01-05, 11:43

LARVAL napisał(a):cieszy mnie to, choć nowy kawałek na lanspejsie nie powala. niestety district jest o niebo lepszy niż 2nd district i mam obawy, że 3cia płyta będzie słabsza od 2giej. co nie zmienia faktu, że to pieruńsko dobry zespół, szkoda tylko że na koncertach nie mają odbioru, ale sami sobie są winni - grają melodyjnie, wokalista ma ciekawy głos. ale (zgroza) gitarzysta się maluje, a nikt z zespołu nie jest łysy...

a co Ty kurwa tyle lat zyjesz i nie wiesz, ze tylko skini potrafia dobrze zagrac pankroka?!

Ile plyt nagral District w pierwszej odslonie? Bede dzwieczny za tytuly, mam poki co 2, a chetnie zapoznalbym sie z reszta.
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Powrót do Nowości