Portale społecznościowe

Dział dla komputerowych wojowników, i internetowych maniaków. Znalazłeś dobrą stronkę? Lepsza nawet od pudelek.pl? Poinformuj o niej tutaj!

Portale społecznościowe

Postprzez buri 2010-03-19, 19:43

co sądzicie o portalach społecznościowych? macie? jaracie sie? jesli tak to dlaczego? lans? czy synonim niepanka? źródło ploteczek? rozrywka? dupy na to leca?
osobiscie zrezygnowalem juz dawno i jak widze te wszystkie facebooki majspejsy naszeklasykutasy to... cytujac klasyka to zastanawiam sie: dlaczego wciąż mym udziałem jest taka paranoja? jak narazie szczytami byly portale elita polski (nieistniejaca niestety) oraz galerianki.pl (ale ostatnio kaza placic za wjazd a szkoda bo ubaw przedni)

sam nosiłem się z pomysłem portalu antyspołecznościowego i widze ze ktoś zrealizował pomysł w dokładnie w formie jaka wymyslilem

NieLubieCie.pl - portal antyspołecznościowy:
www.nielubiecie.pl
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Re: Portale społecznościowe

Postprzez siedemsiedem 2010-03-20, 00:13

ten portal jest tak antyspolecznosciowy ze nie moge go otworzyc

oczywiscie kiedys mialem nasza klase,chuj wie w zasadzie po co,chyba po to, zeby zalapac kontakt z kolezankami z podstawowki i tym samym zwiekszyc moje szanse na seks.niestety,pomimo postawionych hajnekenow(jak to mozna kurwa pic), odnioslem sromotna porazke,znudzilo mi sie i usunalem jakis czas temu.
teraz oczywiscie odnosze sie z pogarda do ludzi posiadajacych naszaklasa,facebook i chuj wie co tam jeszcze. 8-)
siedemsiedem
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2010-03-20, 10:22

ten portal jest tak antyspolecznosciowy ze nie moge go otworzyc

brawo jasiu. o to chodzi przeca
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez aszu 2010-03-20, 14:38

no ja mam fejsbooka, mialem nk ale te cale slodzenie sobie nawzajem i jebniete zdjecia i jeszcze bardziej jebniete komentarze sprawily ze zamnkalem konto
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez Piotrek 2010-03-20, 16:36

No ja mam tylko NK, bo tam najwięcej ludzi ma konta, NK przydaje się czasem w końcu to największa bezpłatna baza danych o ludziach w Polsce. A tak poza tym, to można popatrzeć jak tam dawni znajomi się starzeją, oraz na to jakimi są idiotami (Śledzik).

Kapele: fajrant, misfits klasie robotniczej polecam też materiały budowlane ;)
Piotrek
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2010-03-21, 14:45

no ja mam fejsbooka, mialem nk ale te cale slodzenie sobie nawzajem i jebniete zdjecia i jeszcze bardziej jebniete komentarze sprawily ze zamnkalem konto

a na fejsbooku nie ma slodzenia i jebnietych zdjec?

Piotrek masz racje fakt iż jest to baza danych jest przekonujący. to mi przypomina klasyka:
http://img203.imageshack.us/img203/7820 ... 29godz.png
buri
Nie wącha gówna

Postprzez Piotrek 2010-03-22, 09:47

Niby oczywiste, ale napiszę - jak chce się mieć konto na naszej klasie, a jednocześnie nie być częścią tej bazy danych to:
- nie podajemy nazwiska
- nie podajemy numeru tel, gg
- ukrywamy wszystko co się tylko da przed nieznajomymi
- nie przyjmujemy zaproszeń od kont fikcyjnych

Kapele: fajrant, misfits klasie robotniczej polecam też materiały budowlane ;)
Piotrek
Bywalec koncertów

Postprzez aszu 2010-03-23, 14:21

buri napisał(a):

a na fejsbooku nie ma slodzenia i jebnietych zdjec?

Piotrek masz racje fakt iż jest to baza danych jest przekonujący. to mi przypomina klasyka:
http://img203.imageshack.us/img203/7820 ... 29godz.png

nie widzialem jeszcze takich kwiatkow jak zdjecie patelnie z podpisem ' omlecik ze spermy mezusia. pycha'
:galy :galy
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Powrót do Komputery i Internet