Nowy projekt Jello Biafry! Guantanamo School of Medicine!

Moderatorzy: LARVAL, silence

Nowy projekt Jello Biafry! Guantanamo School of Medicine!

Postprzez buri 2010-01-10, 17:12

Jello Biafra powraca z kolejnym drapieżnym lewackim pierdolnięciem pod nazwą Guantanamo School of Medicine ! Obok proroka z Dead Kennedys projekt tworzą Billy Gould (Faith No More), Kimo Ball (Freak Accident), Ralph Spight (Victims Family) oraz Jon Weiss. Płyta okazaja się w stanach już w październiku, ale najprawdopodobniej faszystowskie i kapitalistyczne media niedopuściły do tego by informacje dotarły na bezpiekę. Płyta nosi tytuł "The Audacity of Hype" a wydawcą jest rzecz jasna Alternative Tentacles.

próbki na: http://www.myspace.com/jellobiafraandthegsm

Obrazek
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Re: Nowy projekt Jello Biafry! Guantanamo School of Medicine!

Postprzez siedemsiedem 2010-01-10, 21:03

przesluchalem jakis czas temu i sie troche zawiodlem,niby nie jest zle ale jak dla mnie nie ma juz takiego pierdolniecia a kawalki po 6-7 minut to niepank :->
siedemsiedem
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2010-01-11, 00:39

z tego co kojarze biafra z zadna z kapel nie nagral krotszego kawalka niz te 6-7 minut od jakis 20 lat, z pół godzinnym "Time to Melt" z EPki Larda na czele! Być może tkwi w tym jakiś niepank ale w GSoM czuje się mniejszą napierdalake od choćby ostatniej plyty z melvins
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez SPO 2010-01-16, 07:26

No buruś, pragnę cię uściskać za ten staff
Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Powrót do Nowości