przez ranger88 2010-03-26, 02:51
w zasadzie to bym chcial zapierdalac u niemca bo przynajmniej szanuja tania sile robocza.... a nie kurwa jakas polka z odzysku z litwy czy chuj wie skad....zapierdalam jako kelner od roku i przez pierwsze 9 miechuw jak pracowalem u zyda to bylo zajebiscie....a teraz to najchetniej wszystkich bym zajebal jak mi mowia np ze cos na kosztt firmy albo chuj wie co.... dzisiaj np obslugiwalem chyba z 7h bande psow i do dzisiaj jeszcze szmaciarzy szanowalem.... przez 7h wypierdolili browara za 5 stowek albo i wiecej.... w kazdym razie juz mnie tak wkurwiali.... ze jak zobaczylem ze jeden do mnie startuje z lapami to sie nawet ucieszylem bo przynajmniej frajer by robote stracil i by ja znalazl gdzies na zmywaku bo nawet do kfc by sie nie nadawal bo za stary....ale kurwa koledzy go przytrzymali :(( ciekawe co by bylo jak by pies zaatakowal po pijaku kogos kto ciezko pracuje....:D w kazdym razie nabegalem sie w chuj i jak mi dali odliczona kase tzn zostawili mi tipa 25 gr to im powiedzialem "mam na slodycze i nie potrzebuje od biednych policjantow na cukierki i kurwom oddalem 5ziko reszty bo powiedzialem ze nie mam drobnych" i wiecie co te kurwy zrobily.... nie dosc ze moja 5 wzieli to jeszcze zajebali 2 kufle od browara i popielniczke tak ze szanujmy ich bo sa biedni na tyle ze musza podpierdalac pokale....:D