EL BANDA - Skutki Uboczne - Preorder!

Moderatorzy: LARVAL, silence

EL BANDA - Skutki Uboczne - Preorder!

Postprzez sam_on 2010-02-27, 23:07

Wielkimi krokami zbliża się premiera nowej płyty El Bandy, o której wiadomo na razie tylko, że jest tajemnicza, że jest wyzwaniem, no i że nie zawiera coverów z "Przejdzie ci".

Zgodnie z zapowiedziami najpierw winyl. Niniejszym rozpoczynamy preorder. Każdy kto zamówi i zapłaci za płytę do dnia premiera otrzyma numerowaną wersję z dodatkową okładką. Tylko preorder będzie numerowany i będzie tyle egzemplarzy, ile bedzie zgłoszeń w ciągu najbliższych 2 tygodni - do 26 lutego.
Do wyboru trzy wersje kolorystyczne winyla
- podstawowa - czarna 59 zł
- limitowana - clear winyl, taki przeroczysty, że można przez niego patrzeć jak przez szybę :) (pressing 350 sztuk) 65 zl
- oraz, TYLKO dla prawdziwych twardzieli - biały winyl (pressing 50 sztuk) 85 zł (out of print, wyprzedana)
sam_on
Komputerowy wojownik

Re: EL BANDA - Skutki Uboczne - Preorder!

Postprzez aszu 2010-03-09, 16:35

nigdy nie lubilem, za bardzo lewe jak dla mnie:/
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez antipop77 2010-03-10, 21:17

ze lewe to chuj w to, nie badz takim radykalem panie aszu. nie takich syfiarzy sie slucha jak dobrego panka napierdalaja! 8-) ale oni jacys zawsze dla mnie byli dziwni, wokal laski mnie wkurwial i przekombinowana calosc. chociaz wielu ludzi sie podnieca nimi strasznie.

chociaz musze przyznac, ze nowe walki z pejsa mnie nawet zaintrygowaly. nie jest to zupelnie wykluczone, ze kiedys ukradne ta plyte jak bedzie okazja. :lajt
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez sam_on 2010-03-11, 10:33

kiedys przesluchalem kamienne twarze i podobal mi sie tylko jeden kawalek, nie sadze zebym sie skusil, nawet za darmo:/
sam_on
Komputerowy wojownik

Powrót do Nowości