nasza klasa pl

Dział dla komputerowych wojowników, i internetowych maniaków. Znalazłeś dobrą stronkę? Lepsza nawet od pudelek.pl? Poinformuj o niej tutaj!

Postprzez LARVAL 2008-01-12, 16:03

każda mania ma swoje dobre i zle strony. fajnie że mozna sie łatwiej dogadać, znaleźć starych znajomych. a ludzie którzy jarają się fotką itd na pewno się ucieszą, że mogą gdzieś jeszcze wrzucić swoje paskudne zdjęcia.
LARVAL
Niedzielny punk

Postprzez szmal 2008-01-14, 00:17

Niestety mam tam profil. Założyłem po namowach paru znajomych (niestety :oops: ) Nikogo nie zapraszałem do znajomy, natomiast mnie zaprosiło jakieś 50 osób z czego akceptacje uzyskała jakaś połowa. Z większością tych osób i tak kontaktów nie utrzymuje.
Zauważyłem, że dziewczyny z moich byłych klas które powpadały masowo zamieszczają tam zdjęcia swoich"pociech". W końcu ludzie chwalą sie tam swoimi sukcesami. Jedyny plus to taki, że spotkaliśmy się z klasą z technikum i popiliśmy (w końcu nie widzieliśmy się całe 6 miesięcy) :shock:

gerber napisał(a):nasza klasa = portal dla pedryli tak samo jak jakies fotki.pl i inne ciulstwa

no moze jestem w stanie zrozumiec jak ktos sie tam loguje zeby przezywac ta bande chuja

Niestety uległem wpływom, uległem modzie :roll:
szmal
Komputerowy wojownik

Postprzez antipop77 2008-01-16, 13:19

hehe, ale sie kurwa rozczulasz! no i chuj, ze ulegles?! co innego jak sie tam logujesz i zapraszasz ludzi ze swojej szkoly z ktorymi nawet kurwa nigdy nie gadales, zeby tylko miec jak najwiecej znajomych (co robi wiekszosc) i pisac wszytkim kaszalotom i pedrylom, ze slicznie wyszli na kolejnej fotce a co innego jak masz na to wyjebane.
ja tam mam z wiekszosci ludzi niezla polewke i lubie siac zamet i niesmak na ich profilach ;-)
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez orgasm_addict 2008-01-17, 14:26

Ośmielę się zauważyć, że jest pewna różnica między fotką a nasząklasą.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez ranger88 2008-01-17, 17:11

antipop cos dla ciebie http://www.fotka.sex.pl/
Slonce swieci deszcze nie pada... kortowiada kortowiada!!!

http://www.enej.pl
ranger88
Niedzielny punk

Postprzez antipop77 2008-01-17, 20:32

znalazlem twoj profil... dlaczego nie masz napletka?! :evil:
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez ranger88 2008-01-17, 21:56

bo jak zobaczylem twoje wary to swoje zdjecie ocenzurowalem co by ci przykro nie bylo
Slonce swieci deszcze nie pada... kortowiada kortowiada!!!

http://www.enej.pl
ranger88
Niedzielny punk

Postprzez antipop77 2008-01-18, 00:56

uuu, jak zwykle cieta riposta az strach :lol: ocenzurowales zdjecie, obcinajac sobie napletek :?: hmm, to ciekawe...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez crasher 2008-01-19, 22:24

Ja pierdole, kto chce będzie tam miał konto, kto nie chce nie będzie miał, to że ileś tam ludzi ma swoje konto świadczy tylko o tym, że autorzy trafili z pomysłem i tyle. Z czasem ten szał przycichnie. Autorzy zarobili na tym trochę kasy. Ja im nie zazdroszcze. Ja im gratuluje! W tym kraju jak się komuś coś uda, to wszyscy wieszają na tym psy. Niech sie tam chłopaki najebią zdrowo za tą kasę co zarobili ;P
Zaczynijcie dyskutować o stopniu zawartości punka w punku na portalu nasza klasa :lol:
crasher
Niedzielny punk

Postprzez abrakadabra 2008-01-20, 00:05

crasher od razu widać ześ jest elementem obcym rasowo jakże to tak nie zazdrościć i nie złorzeczyć!!!Wstyd prawdziwy Polak zawsze wie że tylko złodzieje żydzi i aferzyści moga coś zarobić(zrobić) Prawdziwy Polak pije bije i robi pogromy Żydom
NADBEZPIECZNIK 25AMPEROWY
abrakadabra
Komputerowy wojownik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komputery i Internet