Krew i Honor" - 12 lat za usiłowanie zabójstwa

Moderator: orgasm_addict

Postprzez antipop77 2008-03-17, 18:48

jedni i drudzy pewnie chcieliby mnie zajebac za niepoprawne poglady, wiec leje na nich sikiem prostym.

poza tym obydwie te organizacje walcza z wiatrakami. wiadomo przeciez, ze swiatem rzadza faszysci wespol z zydami i nikt i nic tego nie zmieni!
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez Kleszcz 2008-03-17, 22:08

Kleszczu o każdym możesz powiedzieć ze ma nasrane mniej lub bardziej. Idąc tym tokiem myślenia to wystrzelać należy nas wszystkich , tylko kurwa kto zasatrzeli tego ostatniego !!!!!

Nie widzę związku między tym co napisałem a "wybijaniem" kogokolwiek. Uważam że obie grupy to banda pomyleńców i tak naprawdę różnica między nimi jest czysto umowna. Ani jedni ani drudzy nie osiągną swojego celu, żydzi i "zdrajcy rasy" będą istnieć więc muszą istnieć obrońcy czystości rasowej co jest powodem do istnienia antify. I tak w kółko, kolejny powód żeby się napierdalać.

Jasne, gdybym musiał wybierać to bliżej mi do antify, ale wybierać nie muszę więc na obie strony leję ciepłym moczem.

antipop77 napisał(a):poza tym obydwie te organizacje walcza z wiatrakami. wiadomo przeciez, ze swiatem rzadza faszysci wespol z zydami i nikt i nic tego nie zmieni!

I to chyba najsensowniejsza opinia w tym temacie ;-)
Na świecie jest 6 miliardów ludzi.
Prawdopodobnie większości wydaje się że są wyjątkowi.
Tak samo jak Tobie niespełniony pracowniku agencji reklamowej,
studencie wypełniony zbędną wiedzą,
artysto którego nikt nie rozumie,
nastolatku który sam do końca nie jest pewien przeciw czemu się buntuje,
gospodyni domowa której życie miało się przecież ułożyć inaczej.
Nie jesteś.
Kleszcz
Bywalec koncertów

Postprzez MiWho 2008-03-17, 23:58

ja bym wybral B&H ;)
kult sily hehe
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez oiek 2008-03-19, 02:33

redwatch taa
punki sie tam zobaczyly i placz.
zamknijcie strone bo my sie boimy
bo my walczylismy z faszyzmem ale tylko
tak na zarty na potyczki slowne
na klapsy w pupe
a tu sie okazalo ze ci zli faszysci
wzieli to na powaznie.
napadaja na nas z nozami i chca nas pozabijac.
to miala byc tylko taka zabawa .
no coz jak dla mnie to zenada i tyle.
jaki problem by mieli w zalozeniu podobnej
strony np. naziwatch
mysle ze to by odnioslo wiekszy skutek niz placz i sranie po nogawkach.
gdy na swietego hieronima
jest deszcz albo go nima
to pod koniec listopada
pada albo nie pada
oiek
Komputerowy wojownik

Postprzez aszu 2008-03-19, 11:30

oiek napisał(a):redwatch taa
na klapsy w pupe
wzieli to na powaznie.
strony np. naziwatch

poniewaz z naszywkami 'niszcz nazizn' czy podobnymi akcesoriami zazwyczaj beigaja nastolatki
ktore w ten sposob manifestuja swoja niechec do pewnego okreslonego swiatopogladu. jesli ktos jest tak tepy ze wszystko bierze doslownie to nie moj problem.
zalozenie naziwatch? pominawszy fakt, ze trzeba by chyba zakladac za granica, bo nie wiem czy nie podpada to pod jakas ustawe o ochronie danych osobowych. i co dalej? przeciez wiadomo ze wszyscy do ktorych mogloby sie to odniesc to apolityczni skinheads w spiskowy sposb umieszczemi na stronie. a poza tym zakladanie takich stron to szczyt debilizmu. lepiej by sobie zalozyli brainwatch i dali cynk jak mi sie iq podniesie
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez loscrudos 2008-03-19, 18:55

oiek napisał(a):redwatch taa
na klapsy w pupe
wzieli to na powaznie.
strony np. naziwatch

Oiek widze że preferujesz załatwianie pewnych spraw poprzez strony internetowe. Wpisujesz sobie osobę której nie dażysz miłością i koledzy już za ciebie wszystko dokończą. Moralność to ty masz kurwy dworcowej bo to co piszesz to totalna porażka.

Kurwa co sie z tymi ludźmi dzieje. Chyba dziecko neo które myśli ze siedząc przed kompem wszystko załatwi. Niedługo Oiek bedziesz pisał mejla do klozet@o2.pl żebyś poczuł się wypróżniony.
loscrudos
Niedzielny punk

Postprzez oiek 2008-03-20, 00:39

taa
internetowym wojownikiem nigdy nie bylem i nie bede.i nie mysle w ten sposob wlasnie zeby to rozkminiac.pomyliles sie panie losie.no coz tak bywa.ja pierdole.za kogo ty mnie masz.kurwa twoja mac.po prostu wkurwia mnie to ze zostala tak naglosniona ta sprawa.
i ze mendy zaczely w tym wszystkim weszyc.oczywiscie za sprawa kolesia ktory bogu ducha winien tylko szedl ulica i on niewie co sie stalo i za co zostal ukluty.to jest zenada.a skoro ich faszysci zaatakowali internetem to jak myslisz losie czy lepiej szlochac z tego powodu i sie skarzyc na policji czy cos robic innego dajmy na to stworzyc identyczna strone.i mozesz
mnie wyzywac i sobie wyrywac wlosy lonowe ze zlosci ale ja zdania nie zmienie i uwazam
ze cala ta historia pokazala niestety kto tu ma miekka szyjke miedzy nogami.
jest deszcz albo go nima
to pod koniec listopada
pada albo nie pada
oiek
Komputerowy wojownik

Postprzez oiek 2008-03-20, 01:59

aszu napisał(a):a poza tym zakladanie takich stron to szczyt debilizmu.

jasne ze tak .jestem tego samego zdania.tylko ze tu jest wlasnie maly problem.
debilizm debilizmem ale niektore osoby dzieki temu debilizmowi sie posraly.zobacz ze redwocz nie wzial sie przeciez z kosmosu.ten sposob walki jaki by nie byl odniosl pozadany skutek i tu i tam i dlaczego by nie sprobowac tego u nas.nie trzeba byc
ainsztajnem by dojsc do takiego wniosku.i tak tez sie stalo.na efekty nie trzeba bylo
dlugo czekac.i powiedz mi teraz co zrobili komunisci ?no kurwa co zrobili?oprocz tego ze
poszli sie poskarzyc mediom i policji?.nigdy nie bylem faszysta ani komuchem.nie jestem
po zadnej stronie i mozliwe ze taka postawa wobec tego tematu nasuwa mi takie a nie inne
wnioski ze czerwoni to palki i tyle.
jest deszcz albo go nima
to pod koniec listopada
pada albo nie pada
oiek
Komputerowy wojownik

Postprzez aszu 2008-03-20, 09:14

1. nie pisz 2 postow pod rzad
2. mnie interesuej tylko muzyka i wszelakie tego typu inicjatywy sa dla mnie chuja warte
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez loscrudos 2008-03-20, 23:11

oiek napisał(a):taa
internetowym wojownikiem nigdy nie bylem i nie bede.i nie mysle w ten sposob wlasnie zeby to rozkminiac.pomyliles sie panie losie.no coz tak bywa.ja pierdole.za kogo ty mnie masz.kurwa twoja mac.po prostu wkurwia mnie to ze zostala tak naglosniona ta sprawa.
i ze mendy zaczely w tym wszystkim weszyc.oczywiscie za sprawa kolesia ktory bogu ducha winien tylko szedl ulica i on niewie co sie stalo i za co zostal ukluty.to jest zenada.a skoro ich faszysci zaatakowali internetem to jak myslisz losie czy lepiej szlochac z tego powodu i sie skarzyc na policji czy cos robic innego dajmy na to stworzyc identyczna strone.i mozesz
mnie wyzywac i sobie wyrywac wlosy lonowe ze zlosci ale ja zdania nie zmienie i uwazam
ze cala ta historia pokazala niestety kto tu ma miekka szyjke miedzy nogami.

Oiek w zamian za "stronę internetową" można działać wieloma innymi sposobami , internet skupia w sobie ludzi którym czasami porządnie odpierdala. Taka strona internetowa to nic innego jak pokarm dla skrajnych idiotów mogących posunąć się do czynów których skutki są później opłakane. Oczywiście że takich popaprańców można znaleźć po jednej i po drugiej stronie barykady , lecz idiotyzmem byłoby danie jak na tacy takim popaprańcom narzędzia zbrodni jakim byłaby w ich rękach taka właśnie strona.

Ja preferuje raczej lokalne porachunki , a motywuje to tym że na własnym podwórku wiem komu należy sie wpierdol a kogo można jeszcze resocjalizować innymi sposobami.

Pomyśl sobie że facet z miasta X wpisuje w stronę internetową swojego sąsiada zza ściany bo wkurwia go jak tamten głośno słucha muzyki. Zawsze znajdzie się jakiś debil z miasta Y który będzie chciał udowodnić swoje zaangażowanie i spuści lanie bogu ducha winnej osobie.

Akurat brak podobnej strony internetowej z obozu Antify traktuję jako przejaw większej inteligencji od swojego adwersaża.
loscrudos
Niedzielny punk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polityka