jedni i drudzy pewnie chcieliby mnie zajebac za niepoprawne poglady, wiec leje na nich sikiem prostym.
poza tym obydwie te organizacje walcza z wiatrakami. wiadomo przeciez, ze swiatem rzadza faszysci wespol z zydami i nikt i nic tego nie zmieni!
Moderator: orgasm_addict
Kleszczu o każdym możesz powiedzieć ze ma nasrane mniej lub bardziej. Idąc tym tokiem myślenia to wystrzelać należy nas wszystkich , tylko kurwa kto zasatrzeli tego ostatniego !!!!!
antipop77 napisał(a):poza tym obydwie te organizacje walcza z wiatrakami. wiadomo przeciez, ze swiatem rzadza faszysci wespol z zydami i nikt i nic tego nie zmieni!
oiek napisał(a):redwatch taa
punki sie tam zobaczyly i placz.
zamknijcie strone bo my sie boimy
bo my walczylismy z faszyzmem ale tylko
tak na zarty na potyczki slowne
na klapsy w pupe
a tu sie okazalo ze ci zli faszysci
wzieli to na powaznie.
napadaja na nas z nozami i chca nas pozabijac.
to miala byc tylko taka zabawa .
no coz jak dla mnie to zenada i tyle.
jaki problem by mieli w zalozeniu podobnej
strony np. naziwatch
mysle ze to by odnioslo wiekszy skutek niz placz i sranie po nogawkach.
oiek napisał(a):redwatch taa
punki sie tam zobaczyly i placz.
zamknijcie strone bo my sie boimy
bo my walczylismy z faszyzmem ale tylko
tak na zarty na potyczki slowne
na klapsy w pupe
a tu sie okazalo ze ci zli faszysci
wzieli to na powaznie.
napadaja na nas z nozami i chca nas pozabijac.
to miala byc tylko taka zabawa .
no coz jak dla mnie to zenada i tyle.
jaki problem by mieli w zalozeniu podobnej
strony np. naziwatch
mysle ze to by odnioslo wiekszy skutek niz placz i sranie po nogawkach.
aszu napisał(a):a poza tym zakladanie takich stron to szczyt debilizmu.
oiek napisał(a):taa
internetowym wojownikiem nigdy nie bylem i nie bede.i nie mysle w ten sposob wlasnie zeby to rozkminiac.pomyliles sie panie losie.no coz tak bywa.ja pierdole.za kogo ty mnie masz.kurwa twoja mac.po prostu wkurwia mnie to ze zostala tak naglosniona ta sprawa.
i ze mendy zaczely w tym wszystkim weszyc.oczywiscie za sprawa kolesia ktory bogu ducha winien tylko szedl ulica i on niewie co sie stalo i za co zostal ukluty.to jest zenada.a skoro ich faszysci zaatakowali internetem to jak myslisz losie czy lepiej szlochac z tego powodu i sie skarzyc na policji czy cos robic innego dajmy na to stworzyc identyczna strone.i mozesz
mnie wyzywac i sobie wyrywac wlosy lonowe ze zlosci ale ja zdania nie zmienie i uwazam
ze cala ta historia pokazala niestety kto tu ma miekka szyjke miedzy nogami.
Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników