Moderator: orgasm_addict

krzysiek2012 napisał(a):ale nikomu nic sie nie chce i niestety trochę woli nie wystarczy,zrobiliśmy sie społeczeństwem wygodnym
Nie klam, do ciebie to tyle. Zanim napiszesz przeczytaj, marniutko._Vendetta_ napisał(a):"Seks przed 18 rokiem życia powinien być zabroniony"
Seks z Polakiem poniżej 18 roku życia ma być zabroniony - tak chce rzecznik praw dziecka Ewa Sowińska. Kontrowersyjna rzeczniczka uważa, że obecna granica wieku, 15 lat, jest zbyt niska - pisze "Dziennik".
"Dziennik" dotarł do wystąpienia Ewy Sowińskiej na KUL z 10 marca, w którym proponuje, by kodeks karny zabraniał kontaktów seksualnych z osobami do 18. roku życia, a nie jak dotąd do 15. Jedyny efekt będzie taki, że zwiększy się liczba przestępców - komentują eksperci i politycy.
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... caid=1597f
I po raz kolejny okazuje się,że zamiast uczyć/rozmawiąc/uświadamiać w sprawach seksu i antykoncepcji najlepiej zabronić i basta.
_Vendetta_ napisał(a):kapi napisał(a):Ven , kto tu mowi o zaniechaniu edukacji seksualnej? Mi na tego posta odpisujesz czy wyimaginowanemu przyjacielowi?
smuty, smuty ja tez sie wygodna zrobilam, bo mam teraz takie slodziutkie mini wakacje, i ani mysle o pracy, bo z Ploski jestem u nas takie wygodne spoleczenstwo, to pewnie i ja taka.krzysiek2012 napisał(a):ale nikomu nic sie nie chce i niestety trochę woli nie wystarczy,zrobiliśmy sie społeczeństwem wygodnym
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]