Policjant dogonił złodziei - reprezentantów w biegach

Tematy nie pasujące do żadnego innego działu.

Moderator: _Vendetta_

Policjant dogonił złodziei - reprezentantów w biegach

Postprzez aszu 2008-03-27, 12:55

Dwóch nastolatków, którzy okradli automat z zabawkami w Wiśle, zatrzymał po krótkim pościgu tamtejszy policjant. Funkcjonariusz w pełnym rynsztunku dogonił złodziei, którzy - jak się okazało - są reprezentantami kadry Polski juniorów w biegach na 110 m przez płotki.

Zespół prasowy śląskiej policji poinformował, że młodzi mężczyźni w nocy przenieśli automat z zabawkami w ustronne miejsce parku z bardziej ruchliwego deptaku. Tam rozbili ją i ukradli z pojemnika na bilon prawie 400 złotych. Na widok policjanta rzucili się do ucieczki.

REKLAMA Czytaj dalej

Pościg nie trwał jednak długo. Już po kilkudziesięciu metrach funkcjonariusz w pełnym umundurowaniu i objuczony sprzętem, dogonił i zatrzymał obu złodziei.

Okazało się, że 18-letni mieszkaniec województwa dolnośląskiego i jego o rok starszy kolega z Wielkopolski przyjechali do Wisły na zgrupowanie kadry.

Podczas przeszukania plecaka jednego z nich znaleziono również telefon komórkowy, który, jak się okazało po sprawdzeniu w policyjnej bazie, pochodził z kradzieży w poznańskim ośrodku sportowym. Policjanci ustalą, czy do kradzieży tej doszło podczas pobytu w ośrodku zatrzymanych juniorów. Za włamanie do automatu może im teraz grozić nawet 10 lat więzienia.

zrodlo: wp.pl
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez suzej 2008-03-27, 16:24

propaganda się zaczyna robić jak za prlu, nie wierze w to :mrgreen:
Polski Koks
suzej
Niedzielny punk

Postprzez Zimoli69 2008-03-27, 16:45

Niewiem czy to propaganda jakakolwiek - wg. mnie nie
Jak dla mnie to zwykłą sprawa tylko troche zabawowa x]
Zimoli69
Komputerowy wojownik

Postprzez SPO 2008-03-27, 18:21

A co się dziwić.
Policjant musi być sprawny, a że juniorki smakują "zła" zamiast trenować więc pożytku i tak z nich by nie było.
Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Postprzez suzej 2008-03-27, 19:10

hehe
a ilu policjantów znasz ??

ja znam kilkudziesięciu, a sprawnością to oni nie grzeszą

kiedyś jak popiliśmy i w towarzystwie było kilku gliniarzy, zeszliśmy na tematy sztuk walki itepe jeden do mnie z tekstem ze mięśnie nie pozwalają się dobrze bić, że on jest wyszkolony w judo i mnie rozłoży w sekunde :lol: nie wiedział że boks ćwiczyłem, a i nadal mimo ze priorytet to kulturystyka to czasem poboksuje, i się glina pomyliła, padła na ziemie po jednym strzale, nie zdążył nawet dojść do półdystansu :-P

nie czarujmy się policja jest bardzo kiepsko wyszkolona, i są tylko małe wyjątki :-/

jedynie ich ratuje umiejętność posługiwania się tonfą i gazem (bo gazem to też umieć trzeba, bo widziałem już jak gliniarz zagazował siebie zamiast kibiców i był hardcore) no i guny, o ile wyciągnie i go nie roztelepie, ale takiego przypadku jeszcze nie widziałem i nie słyszałem, i mam nadzieję nie usłyszę
Polski Koks
suzej
Niedzielny punk

Postprzez MiWho 2008-03-27, 20:06

Ja mialem okazje miec zajecia z gosciem, ktory szkoli policjantow. Twarda bestia i przyjebac potrafil. Jezeli on choc w polowie tak ich szkoli jak sam potrafi ... heh
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez Kleszcz 2008-03-27, 21:48

MiWho napisał(a):Ja mialem okazje miec zajecia z gosciem, ktory szkoli policjantow. Twarda bestia i przyjebac potrafil. Jezeli on choc w polowie tak ich szkoli jak sam potrafi ... heh

Też znam takiego kolesia i mogę się podpisać pod tym co MiWho napisał.
Wśród gliniarzy, tak jak wszędzie, są leniwe łajzy i tacy którym zależy.
Na świecie jest 6 miliardów ludzi.
Prawdopodobnie większości wydaje się że są wyjątkowi.
Tak samo jak Tobie niespełniony pracowniku agencji reklamowej,
studencie wypełniony zbędną wiedzą,
artysto którego nikt nie rozumie,
nastolatku który sam do końca nie jest pewien przeciw czemu się buntuje,
gospodyni domowa której życie miało się przecież ułożyć inaczej.
Nie jesteś.
Kleszcz
Bywalec koncertów

Postprzez kapi 2008-03-28, 21:58

Biegac kazdy moze, ale co do policjantow, kwestia zaangazowania w robote, tak marginesie wiekszosc tych kraweznikow to niebardzo, gdy sie dzieje coz powaznego to pierwsi sie zawijaja i czekaja na posilki, zreszta co sie dziwic, tez ludzie. Z gosci ktorych ja znam salatke mozna zrobic, jedni brzuchaci i juz tylko konce butow widac bo brzucho duzy po fajnych mlodych intyligentnych wysportowanych chlopakow, no na koncu moj ulubiony wujek zaradny i no suma sumarum szkodliwy, ale nie dla rodzinki. :-D
kapi
kapi
Komputerowy wojownik

Postprzez buri 2008-03-29, 12:48

cienko z nasza kadra sportowa skoro byle glina potrafi ich dogonic
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez oiek 2008-03-29, 16:46

aszu napisał(a):objuczony sprzętem

swego poloneza na plecach dzwigal pewnie.
gdy na swietego hieronima
jest deszcz albo go nima
to pod koniec listopada
pada albo nie pada
oiek
Komputerowy wojownik

Powrót do Hyde Park