Myśli o założeniu drugiego Izraela w Polsce

Moderator: orgasm_addict

Postprzez jurij77 2008-06-18, 11:44

orgasm_addict napisał(a):Wybiórcza to inna półka trochę, oni głównie starają się żeby ich zrozumieli gimnazjaliści i żeby być 100% correct. Wyborcza skończyła się na kill'em all, teraz w kreowaniu rzeczywistości króluje rzepa.
eeeee, obie gazety są raczej centrowe... nie wydaje mi się, żeby Rzepa była jakaś bardzo chujowa... czasem czytam i źle nie jest. Ale T nie znajdzesz w niej Trybuny a ja nie znajdę w niej Gazety Polskiej...
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez ebol77 2008-06-18, 14:53

a dawaj ich niech przyjadą do nas bedzie nowa atrakcja, moze i nauczą nas czegoś nowego.. na przykład jak sie koncentrować haha
wielki powrót wiśniUFF
ebol77
Pasjonat hałasu

Postprzez antipop77 2008-06-18, 15:58

tak czy inaczej oczywistym jest, ze to raczej jakies s-f, wiec nie ma sie nad czym brandzlowac.

co do rzepy i wybiórczej, obie to szmatlawce! tylko fakt i super expres mowi cala prawde!

a tak w ogole to, kto kurwa czyta gazety?! dajciez spokoj ;-)
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez orgasm_addict 2008-06-18, 22:31

Ja np. czytam NIE i Politykę
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-06-19, 00:40

a ja Gazetę Polską i Najwyższy Czas i dlatego tak wkurwiamy Larvala i innych biesiadnków jak idąc na piwo w końcu wejdziemy na politykę :zdrowko

No dobra, jeszcze Twój Weekend i Bravo :oops:
Ostatnio edytowano 2008-06-19, 00:42 przez jurij77, łącznie edytowano 1 raz
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez aszu 2008-06-19, 16:05

a popcorn?
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez antipop77 2008-06-19, 17:13

popcorn w ogole jeszcze istnieje?

ja czasami nawet jakiegos zina kupie, zeby wesprzec scene! :->

a tak nawiasem mowiac to kurwa co jest, na poczatku tak sie panowie moderatorzy sraliscie, jak byly offtopy, a tutaj mialo byc o zydach, a pogawedka o prasie sie zrobila... chociaz z drugiej strony... "media w rekach zydostwa", wiec wszystko na temat!
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez orgasm_addict 2008-06-19, 17:37

Nie mogłem się powstrzymać, więc wklejam wiadomość od Zimoli, którą dostałem na priv :mrgreen:

"Ciekaw jestem za co aż 3 ostrzeżenia ?
Może uraziłem twoją żydowską nature ? Teraz kurwa możesz mi jebnąć bana idioto.
Jak byś nie zauważył nikogo jawnie nie obraziłem, stwierdziłem fakt że będzie więcej mydła na rynku - jest to spowodowane większym zapotrzebowaniem na rynku, co wynika z tego ze będziemy mieć więcel ludzi w polske. Dziękuje za współprace pizdo."

Tak właśnie, moja głęboko zakorzeniona żydowska natura poczuła się bardzo urażona.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-06-19, 17:43

No tytanem intelektu to on może nie jest ale z ostrzeżeniami przesadziłeś moim zdaniem.
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez MiWho 2008-06-19, 18:52

Jebie mnie to, nawet goscia nie znam, z reszta na palcach od stopty moge policzyc ludzi, ktorzy tu teraz siedza i siedzieli kiedys na hubie AN... wiec mnie to srogo p
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polityka