Polska będzie w strefie wpływów Rosji

Moderator: orgasm_addict

Postprzez krzysiek2012 2008-07-09, 06:24

tarcza w polsce to raczej dla rosjan ujma na honorze,rosja chce odbudowac pozycje mocarstwa na swiecie,a tu taki mały pstryk w nos dany przez amerykanów :-)
krzysiek2012
Niedzielny punk

Postprzez jurij77 2008-07-09, 11:39

MiWho napisał(a):Dokladnie jak Aszu napisal...
Rosja, ktora ma jakies glupie smieszne male wojenki, ledwo utrzymuje poprawne stosunki z chinami, usa i cala ue nagle stwierdza, ze dawno ie bylo jakiejs wojny swiatowej...
nie do końca... po II W Ś przyjęto cichą taktykę- pokój oficjalnie a po cichu nie dac się zaskoczyc w zbrojeniach, jak to zaskoczyli wszystkch Niemcy. Tarcza antyrakietowa to ietylkoRosja ale także Bliski Wschód skąd zagrożenie może nadciągnąc.

Z tą Rosją ledwo dającą radę też pojechaliście... utrzmujcie w ryzach take mocarstwo "ledwo dając radę". Nasz wspanały gród nawet Białoruś wysłałaby w kosmos, a Rosja to 3 lub 4 potęga militarna świata (zależy gdzie są teraz Indie)
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Postprzez HqPL 2008-07-14, 19:26

Co do tej tarczy i rakiet patriot:

Nie znamy skuteczności tego projektu, czy to działa .Wg założeń ta tarcza i tak nie ma nas chronić tylko Amerykę i ew zachodnie państwa europejskie. Najwyżej Ameryka będzie bronić swojego kompleksu. Zyskujemy tylko wyższy priorytet w kolejności ataku przeprowadzonego ze wschodu.

A rakiety patriot to pikuś jest! Stare myśliwce/bombowce typu SU-25 mogą przenosić rakiety samonaprowadzające się na radary patriotów i po sprawie.

Pomimo tych słów i tak chyba jestem na tak, może jeszcze jeden MacDonald nam wybudują w Toruniu w ramach offsetu :)
HqPL
Komputerowy wojownik

Postprzez MiWho 2008-07-14, 20:53

Zeby Mati do tego Twojego szybowca nie przywiazali jakiegos nuke'a :P
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Poprzednia strona

Powrót do Polityka