Antynazi.org - sznurówki

Tematy nie pasujące do żadnego innego działu.

Moderator: _Vendetta_

Antynazi.org - sznurówki

Postprzez aszu 2009-02-04, 13:35

Detest
03-06-2004, 14:28
pewnie mnie ktos zjedzie za glupote od razu
ale ostatnio mialem do czynienia z kumplem "naziolem" (czy chuj wie kim on tam jest) w kazdym razie zapytal mnie czmu mam jedna sznorowke czarna a druga biala. Zdeczka mnie to pytanie zaskoczylo no to mu odpowiedzialem ze lubie jak kolor czarny i biały sie kontrastuja wzajemnie. On sie mnie zapytal wtedy czy ma to jakis zwiazek ze zwiazkami miedzy ludzkimi <szok&g zasmialem mu sie perfidnie w twarz a ten mi zaczal nawijac o kolorach sznórówek i ich znaczeniu np. że białe to jest po porst yjakis tam skinek, czerwone sie zaklada jak sie kogos zabije ( <szok&g ), jakis tam kolor byl jezeli naziol juz siedzial itd itp

czy ktos z was o czyms takim slyszal??????????
buri
03-06-2004, 17:56
sadze ze determinizm polatywny w aspekcie srodkow retrospektywnych rownowazy sie w wartosci absolutu
nien
03-06-2004, 20:57
no wiec biała i czarna sznurówka to symbol antyrasizmu. teoretycznie po tym miałbyś rozpoznać sharpa, ale i tak kazdy ma to w dupie. masz tu jeszcze troszke objasnien wyciągniętych proto ze słowniczka prawdziwego punkowca: czerwone sznurówki symbolizuja ulice, ojostwo itp natomiast biale to znak prawdziwego bailego patrioty czy jak wolisz "naziola". niektorzy czuja sie obydwoma z powyzszych i maja sznurowki biala i czerwona co w naszym kraju ma podwójną sile:D no i jeszcze "anachiści" co sie nasluchali za duzo welwetowych swetrow wiaza sobie sznurówki czarną i czerwoną
masztownik
03-06-2004, 21:04
tak, ułożenie sznórówek czarnej i białej na przemian - to ma zwiazek z relacjami międzyludzkimi. Mianowicie - oznacza to że jesteś zapalonym miłośnikiem gry w szachy co powoduje wyrażenie chęci poznania innych takowych osób w celu odbycia jakże zaciętej walki w szachy z której zwycięzca będzie mógł dać rozkaz przegranemu tudzież inaczej odebrać zwycięstwo - ale to już zależy od umowy przed partią zawartą pomiędzy poznanymi dzięki czarnobiałym sznurówkom graczami

przynajmniej tak w jakimś bravo pisało - powinieneś zauważyć tego arta :P
Detest
03-06-2004, 21:17
czerwone sznurówki symbolizuja ulice, ojostwo itp
no spoko
to w takim razie chyba ten slowniczek nie jest jeden bo mi paru kumli powiedzialo ze jedna sznorowka czerwona oznacza ze sie siedzialo w pierdlu za morderstwo, a druga ze nie raz tylko wiecej za to samo.
C_molotov
03-06-2004, 21:20
ale macie problemy...
nien
03-06-2004, 21:24
detest. kurwa słowniczek. wiesz co to jest ironia?
nienormalna
03-06-2004, 21:34
eee tam..
spytaj sie kazdego z kolorowymi sznurówkami co one oznaczaja powie ci cos innego.dla jenego to symbol ich calego istnienia, dla innego (dla wiekszosci) to tylko kawalek bawelny.
a wiec huj z tym
zzyraf(a)
03-06-2004, 23:09
białe to skinhead.
czerwone, znaczy że jesteś agresywny.
żółte albo fioletowe (nie pamiętam) znaczyły, że należy się do jakiejś organizacji, chociaż według większości znaczą jedno- kinder punk :P
(są nowe kategorie teraz, nien masz przestarzałe :P )

co do tego, jak ktos napisał, że czerowna oznacza że się w pierdlu siedziało (chyba, że znowu żartu nie załapałam) to głupie bardzo, ale co tam.
Robbo
03-06-2004, 23:17
to w takim razie chyba ten slowniczek nie jest jeden bo mi paru kumli powiedzialo ze jedna sznorowka czerwona oznacza ze sie siedzialo w pierdlu za morderstwo, a druga ze nie raz tylko wiecej za to samo.

ROFTL :):):) i ty to mowisz na siero bo juz nie wiem ?

aaaaaa Na ulicach pelno mordercow co wyszli z wiezienia :D boje sie :P
resztka
04-06-2004, 00:20
a czerwone to nie przypadkiem lewak-komunista??
nien
04-06-2004, 00:52
a czerwone to nie przypadkiem lewak-komunista??
w ogolnie przyjetych normach nie, ale ludzie roznie odbieraja wiec mozna i za takie dostac wpierdol od wczutych nsów
KaRaLuCh
04-06-2004, 00:53
A mi i kumplowi jeden skinhead powiedział że punkowcy czerwonych nie noszą i kumpel potem bez sznurówki wracał :) a ja jak prawdziwy punkowiec czerwonych nie nosze
gumi
04-06-2004, 01:33
HAHAHA KPP-KODEKS PRAWDZIWEGO PUNKOWCA;) no wiec sznorowadla to takie cos co sie ma w butach jak dobrze mysle...mi tam ryba kiedys zwracalam na nie uwage... ale teraz to jak mi sie urwie pol to biore jakas z szuflady ktora tez sie kiedys tam urwala i dowiazuje bo kasy na to wydawac nie bede...:/ hyhy i nikt mi nic nie zarzuci bo kolorow w glanach mam pare ale kupie sobie kiedys "normalne" sznorowki koloru lila roz:)(zart) w trampostrzalach mialam zielone dopoki mi jednej ktos nie ukradl... a drga sie urwala...potem tramki sie rozpadly i tak sobie jest:)

pozdrawiam i jak ktos wam z kodeksem zazuci ze macie nieprzepisowe sznorowki to uznajcie ze wam ich zazdrosci i zaproponujcie zamiane chyba ze bedzie lysy a oni maja wlasny kodeks wiec wtedy wam sie sznurowki przydadza zeby wam buty nie spadly przy ucieczce jak panow bedzie duzo:)
Tiboo
04-06-2004, 03:40
Sznurówki w moich butach to niejako moja wizytówka. Wile sie można o mnie dzięki temu dowiedzieć:
-Sposób przeplatania oznacza że jestem zielonoświątkowcem
-Długość oznacza preferencje seksualne (i ewentualne dewiacje)
-Fason oznacza przebieg kariery zawodowej
-Kolor mówi o tym jaki jest mój ulubiony pokemon.
Oprócz tego wiele innych rzeczy ale nie zmieszcze sie w tym poście niestety.

masztownik a jakie sznurówki trzeba nosić żeby oznaczało to że jestem miłośnikiem gry w statki? :P
Szlomo
04-06-2004, 04:52
pewnie mnie ktos zjedzie za glupote od razu

Eee, nie. Najpierw pozwolimy jej rozkwitnąć na tym forum.
Nika
04-06-2004, 11:01
hihihi <lol>
kiedyś słyszałam, że zielone sznurówki to wegetarianin, czerwone - lewak, białe - naziol, czarne - metal, niebieskie - sxe, a brązowe - grunge <rotfl> <lol> <hahaha> ale się niektórzy lubią bawić w "szufladki" ... <lol>
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Powrót do Hyde Park