Rewizja niu song

Moderatorzy: LARVAL, silence

Rewizja niu song

Postprzez SPO 2010-02-09, 21:28

Zajebali wała
Naszym kobietom

http://www.myspace.com/rewizja
Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Re: Rewizja niu song

Postprzez siedemsiedem 2010-02-10, 18:24

Dobra chamska muza,niestety,teksty w stylu "dzisiaj to bym se poruchał" nie przemawiają do mnie i są,po prostu,denne.
siedemsiedem
Bywalec koncertów

Postprzez antipop77 2010-02-10, 20:15

zalatuje para wino, mogli sie chociaz troche bardziej postarac, bo potrafia niezly tekst napisac, ale coz... tak, czy inaczej nowa plyta bedzie zajebista, a ten kawalek jest tekstowo najbardziej poroniony z tych ktore slyszalem na koncercie i co z promomixu wynika.
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2010-02-15, 10:55

o w chuj! lata 90te powrocily, faktycznie panie szymonie, jak para wino! gdybys tego nie napisal nawet bym nie sprawdzil bo nie lubie rewizji. ahhhh para wino revival :-|
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez aszu 2010-02-15, 12:55

poczatkowy riff skads znam, tylko nie wiem skad. faktycznie w stylu parawino, co nie zmienia faktu ze para to w chuj przyjebana muza i przyznaje ze lubie czasem posluchac charakteropatii. a pierwsza plytka rewizji nawet mi sie chyba podobala
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez LARVAL 2010-02-16, 00:35

eh. bida. założycie się, że to będzie w chuj popularna płyta?
LARVAL
Niedzielny punk

Postprzez antipop77 2010-02-16, 09:32

a co, smutno Ci, ze Wasza tak popularna nie jest i nie bedzie? :-) teksty faktycznie maja czasem z dupy, ale muzycznie to dobry pankrok w starym stylu bez kombinowania. w porownaniu z jakimis Bachorami, Skunxami itp wynalazkami sa duzo lepsi. a jak juz napisza zjebany tekst, to robia to specjalnie, jest wulgarny i glupi bo taki ma byc, a sporo naszych rodzimych kapel sili sie na gornolotne liriki, a wychodzi zalosny belkot.
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2010-02-16, 13:19

najlpiej to powiedziec ze kawalek jest zjebany specjalnie dla jaj i wszystko śmiga. a tak po prostu kawałek jst spierdolony i taka jest "krótka prawda". niewiele z naszych kapel sili sie na gornolotne fikumiku chyba ze on yer bike uzywajac takich okreslen jak "zawyzony próg motywacyjny".
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez antipop77 2010-02-16, 14:38

no i ten tekst jest naprawde dobry, w innym natomiast spiewaja o milosci do pary glanow, ale moze to dalej jest "intelektualne fikumiku", nie wiem...

a wracajac do Rewizji to tak sie srasz, ze chujnia, a dobrze pamietam, ze po pierwszej plycie sie nimi podniecales.
kawalek o ktorym toczy sie tu dyskusja specjlanie jest chamski i wulgarny i dla nas jest zjebany, a autorom wydawal sie pewnie fajny i wielu pankowym prostakom sie pewnie spodoba. nie mowie, ze teksciarze Rewizji to poeci, ale potrafia napisac tekst ktory sie trzyma kupy i nie wywoluje zazenowania gdy sie go slucha.

jakby jakas kapela nagrala dzisiaj "so what" po polsku to tez pewnie byscie pierdolili, ze za malo finezji w tekscie...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez buri 2010-02-16, 22:32

huja tam sie podniecalem, raz czy dwa przesluchalem na wywczasie przy grilu "jestem tykajaca bomba zegarowa" z usmiechem na ryju. to byl dobry tekst wlasnie w stylu "so what", a ten o ktorym rozprawiamy to powrot do panko polo i nie ma co tu pierdolic z pustego w próżne
buri
Nie wącha gówna

Następna strona

Powrót do Nowości