Sąd skazał Beger na 2 lata; "to bulwersujące"

Moderator: orgasm_addict

Sąd skazał Beger na 2 lata; "to bulwersujące"

Postprzez aszu 2008-06-19, 16:11

Karę dwóch lat pozbawienia wolności w zawieszeniu na pięć lat oraz karę grzywny w wysokości 30 tys. zł orzekł Sąd Rejonowy w Pile dla byłej posłanki Samoobrony Renaty Beger, oskarżonej o fałszerstwa na listach poparcia w wyborach do Sejmu w 2001 roku.
- Są wyroki, które bulwersują ludzi w Polsce. Uważam, że wyrok sądu jest niesprawiedliwy. Nie poddam się, nie będę siedzieć w domu, będę walczyć – oświadczyła Beger w rozmowie z dziennikarzami.

Sąd uznał, że w 2001 roku Beger dopuściła się nadużycia i fałszerstwa przy sporządzaniu list osób popierających kandydatów Samoobrony w wyborach do Sejmu.
Proces Beger prowadzony był po raz drugi. W 2007 roku Sąd Okręgowy w Poznaniu uchylił ze względów proceduralnych wyrok pilskiego sądu, który w czerwcu 2006 r. skazał ją na dwa lata wiezienia w zawieszeniu na pięć lat i 30 tys. zł grzywny za fałszerstwo list wyborczych.
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez SPO 2008-06-19, 17:02

I po co te wyroki w zawieszeniu?
Lubię pedałować.

Przyszły władca świata KURWA!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SPO
Nie wącha gówna

Postprzez jurij77 2008-06-19, 17:46

Kurwa to jest właśnie pojebane w dzisiejszym systemie: do kurwy nędzy, podpisy są wyrazem poparcia dla kandydatury jakiegoś ktosia. Fałszowanie ich powinno być karane surowo bo to brak szacunku dla władzy i robienie sobie jaj z prawa... a prawo na to robi sobie jaja z demokracji... debilizm goni debilizm... ja stąd spierdalam do Lichtensteinu!
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."
jurij77
Komputerowy wojownik

Powrót do Polityka