Tragedia się stała, Cejrowski nas opuszcza!!!

Tematy nie pasujące do żadnego innego działu.

Moderator: _Vendetta_

Tragedia się stała, Cejrowski nas opuszcza!!!

Postprzez orgasm_addict 2008-04-28, 21:33

Krótki tekst, z kawałkami z radia

http://tinyurl.com/57otd2

a tu komentarz do bełkotu pana C.

http://tierralatina.blox.pl/2008/04/Cej ... lamie.html

Co sądzicie? Ja mam bardzo mieszane uczucia co do Wojtusia, bo potrafi sensownie gadać, programy miał ładne (boso przez świat i takietam podróżniczo muzyczne w trójce), ale czasem pierdoli jak potłuczony. No i jak widać kłamie w tym wywiadzie.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez gerber 2008-04-29, 10:32

Wporzo gość był, siarczyście potrafi dojebać. jego program fajnie się ogląda. Ale takie łganie w żywe oczy kojarzy mi się z lewackimi żołnierzykami od gazetki etc. czarowanie rzeczywistości i te sprawy. Nieładnie, biali ludzie nie powinni tak się zachowywać :gfr
gerber
Niedzielny punk

Postprzez crasher 2008-04-29, 22:21

Chodź czasem pierdoli, czasem mówi zajebiście, czasem mi to wali a czasem lubie posłuchać... to jest to ciekawa osobowość i nie jest to "miekka" osobowość. Zmądrzał od czasów WC kwadrans - które było jak dla mnie za bardzo kato... ale za "Frytke" ma u mnie flache :D
crasher
Niedzielny punk

Postprzez suzej 2008-04-30, 11:11

pare programów na 2 widziałem bodajże, to jakoś wciągały i się oglądało je do końca :-P

gość dobry jest :-)

ale za mało wiem o nim żeby cokolwiek powiedzieć

coto wc kwadrans %-)
Polski Koks
suzej
Niedzielny punk

Postprzez buri 2008-04-30, 11:28

no kurwa orgasm_addict no, opuszcza nas wybitny naukowiec i publicysta a ty sie cieszysz ? rozumiem ze wolisz miec w tej branzy 100 idiotow niz 1 czlowieka o wlasnych i wyraznych pogladach. wogole cokolwiek by mowic o tych jego pogladach to przynajmniej ma wlasne i nie jest zadnych hipokryta.
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez orgasm_addict 2008-04-30, 12:28

Mówiłem, że mieszane odczucia mam co do niego, więc proszę się nie rzucać tak.
Z tym wybitnym naukowcem to przegiąłeś trochę chyba. Poza tym irytują mnie takie puste gesty, tak samo jak wieszcz narodowy Kondrat wycofujący się z życia publicznego. Poza tym nie odniosłeś się do tworzenia alternatywnej rzeczywistości, które nam Wojtuś zaproponował.

No i oczywiście nie mam zamiaru ukrywać, że denerwuje mnie on również z powodów politycznych. Jak również tego, że wolę go miliard razy od Tomasza Lisa, Piotra Kraśki czy Wildsteina z Pospieszalskim.
Ostatnio edytowano 2008-04-30, 12:29 przez orgasm_addict, łącznie edytowano 1 raz
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez aszu 2008-04-30, 13:59

moim skromnym zdaniem cejrowski to niewychowany cham i abstrahuje tu od jego pogladow. byc wyszczekanym to sobie moze w knajpie albo z kolegami przy flaszce. od osoby ktora wystepuje w tv wymagam przynajmniej odrobiny dobrego wychowania i zachwania pewnych podstawowych zasad dyskusji.
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez birddung 2008-05-01, 12:11

nareszcie, powinien to zrobic o wiele wczesniej...
birddung
Komputerowy wojownik

Postprzez Kleszcz 2008-05-01, 12:35

Z jednej strony szkoda. Cejrowski jako jeden z nielicznych publicystów jest postacią barwną, wyroznia się i potrafi dojebać - i to ostro. Ma konkretne poglądy, niekoniecznie poprawne politycznie i potrafi ich bronić.

Z drugiej strony czasami wyłazi z niego całe oszołomstwo i człowiek ma ochotę rzucić czymś w telewizor jak tylko pojawia się jego gęba.

Ogólnie to chuj w plecy i krzyzyk na drogę ale mimo wszystko trochę szkoda, zwłaszcza jeśli popatrzy się kto zostaje. :-|
Na świecie jest 6 miliardów ludzi.
Prawdopodobnie większości wydaje się że są wyjątkowi.
Tak samo jak Tobie niespełniony pracowniku agencji reklamowej,
studencie wypełniony zbędną wiedzą,
artysto którego nikt nie rozumie,
nastolatku który sam do końca nie jest pewien przeciw czemu się buntuje,
gospodyni domowa której życie miało się przecież ułożyć inaczej.
Nie jesteś.
Kleszcz
Bywalec koncertów

Powrót do Hyde Park