wracam se dzisiaj do domu, zmęczony głodny, patrze w ten jebany telewizor a tam na Super Stacji (kurwa chyba najgłupsza z możliwych stacji, czyje to kurwa jest, kto to wymyslil?!) wywiad z Senyszynową na ten sam temat. Oczywiście apetyt mi minął ale przypomniałem sobie że mam do obejrzenia osławione "Warto rozmawiać" i...
... o ja jeeeeeeeeeeeebie, jak ta kurwa ma nasrane we łbie to się w pale nie mieści. Dobrze określił ten program Nalaskowski "one man show"

Skąd się biorą tacy ludzie ? Jak ona może się wypowiadać na tematy o których nie ma pojęcia i zarzucać takiemu Nalaskowskiemu braku rozeznania w temacie

tudziez tej publicystce brak wiedzy kiedy rzucala konkretnymi danymi i podawala zrodla, czego "poproszona" przez Cejrowskiego o to samo uzyla jakiegos kretynskiego wykretu. nie no cisnienie mi skoczylo. Zachowanie Cejrowskiego można zrozumieć, taki to już niepokorny z niego dzikus z buszu i Pospieszalski chyba taki efekt chciał uzyskać zapraszając go...
Moim skromnym zdaniem wychowanie seksualne w szkole o podstawowych informacjach typu zabezpieczanie sie, jest jak najbardziej w porzadku, ale INDOKTRYNACJA (słówko które tak lubi Senyszyn) w postaci zachodniej pedałgogiki jest niedopuszczalna... co ja mówie, absurdalna. Kiedyś jak Freud mówił że dziecko posiada seksualność utajoną to ludzie byli w szoku, teraz to się wręcz nakłania do ich molestowania. Ładna ta postępowa europa
(no bo jesli na najbardziej inteligentnego czlowieka wyszedl Palikot z tego towarzystwa, to chyba o czyms swiadczy)
wśród kretynów i idiota może być geniuszem ;) żartuje. nie wyszedł na inteligentnego, po prostu zachował największą kulturę osobistą, bo po ostatnich akcjach faja mu zmiękła i musi być grzeczny
Pospieszalski to niezły młot jest.
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?