warto rozmawiac

Moderator: orgasm_addict

warto rozmawiac

Postprzez antipop77 2008-03-05, 17:28

Moze ktos ogladal w niedziele w TV... Jak nie to tu jest link: http://www.itvp.pl/video.html?channel_i ... ideo=31884.

Nie przepadam za Pospieszalskim, ale ten odcinek byl zajebisty. Tematem programu byly "zmiany w polskiej edukacji", ale szczegolnie powalajace sa fragmenty o tym co nasi kochani przyjaciele zza zachodniej granicy odjebuja.

Zapraszam do obgladniecia, a nastepnie do dyskusji, bo - WARTO ROZMAWIAĆ!
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez gerber 2008-03-07, 08:40

nie pierdol ciołku tylko obejrzyj

co do tematu - obejrzalem 15 minut (na tyle mi czasu styknęło)

właściwie nie wiem co tu komentować, od dawna wiadomo ze na polskiej scenie politycznej znajdują sie poplecznicy europederastów i lewary którym odpowiada taki model, zagranica jest totalnie zepsuta pod tym względem

mam nadzieję że ludzie otworzą oczy sluchajac co ma Senyszynowa do powiedzenia i sld odejdzie w pizdu w koncu
gerber
Niedzielny punk

Postprzez antipop77 2008-03-07, 13:49

widze, ze suzejowi od polskiego koksu zaniknal mozg i pewnie jaja. jak na te swoje 26 lat to rzucasz tak tepymi tekstami, ze w gimnazjum to bys sie czul jak ryba w wodzie.

a wracajac do tematu, to co Wy myslicie na temat o ktorym dyskutuje te zjeby w programie (no bo jesli na najbardziej inteligentnego czlowieka wyszedl Palikot z tego towarzystwa, to chyba o czyms swiadczy), tzn czy w szkolach powinni "uczyc seksu" czy nie? bo jak dla mnie od tego jest rodzina, w szkolach conajwyzej powinien byc jakis krotki kurs z samymi konkretami tzn jak mozna zajsc w ciaze, jak sie przed tym zabezpieczyc itp, a nie jakies "przygotowanie do zycia w rodzinie" czy jak to sie tam nazywalo jak ja do szkoly chodzilem. takie rzeczy sie wynosi z domu, a jesli w domu jest syf, to takie zajecia tak czy inaczej w niczym nie pomoga!
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez aszu 2008-03-07, 13:52

ja tam na pospieszalskiego to jestem uczulony wiec ogladac nawet nie zamierzam
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez antipop77 2008-03-07, 13:55

nie zalowalbys, bo jaja w chuj byly :lol: ale jak tam sobie chcesz ;)
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez gerber 2008-03-07, 17:10

Jasne że dom rodzinny jest od tego, szkoła powinna sypnąć garść praktycznych informacji na temat zachodzenia i samej ciąży.

ps. Cejrowski rulz
gerber
Niedzielny punk

Postprzez buri 2008-03-07, 22:08

wracam se dzisiaj do domu, zmęczony głodny, patrze w ten jebany telewizor a tam na Super Stacji (kurwa chyba najgłupsza z możliwych stacji, czyje to kurwa jest, kto to wymyslil?!) wywiad z Senyszynową na ten sam temat. Oczywiście apetyt mi minął ale przypomniałem sobie że mam do obejrzenia osławione "Warto rozmawiać" i...

... o ja jeeeeeeeeeeeebie, jak ta kurwa ma nasrane we łbie to się w pale nie mieści. Dobrze określił ten program Nalaskowski "one man show" :lol: Skąd się biorą tacy ludzie ? Jak ona może się wypowiadać na tematy o których nie ma pojęcia i zarzucać takiemu Nalaskowskiemu braku rozeznania w temacie :lol: tudziez tej publicystce brak wiedzy kiedy rzucala konkretnymi danymi i podawala zrodla, czego "poproszona" przez Cejrowskiego o to samo uzyla jakiegos kretynskiego wykretu. nie no cisnienie mi skoczylo. Zachowanie Cejrowskiego można zrozumieć, taki to już niepokorny z niego dzikus z buszu i Pospieszalski chyba taki efekt chciał uzyskać zapraszając go...
Moim skromnym zdaniem wychowanie seksualne w szkole o podstawowych informacjach typu zabezpieczanie sie, jest jak najbardziej w porzadku, ale INDOKTRYNACJA (słówko które tak lubi Senyszyn) w postaci zachodniej pedałgogiki jest niedopuszczalna... co ja mówie, absurdalna. Kiedyś jak Freud mówił że dziecko posiada seksualność utajoną to ludzie byli w szoku, teraz to się wręcz nakłania do ich molestowania. Ładna ta postępowa europa

(no bo jesli na najbardziej inteligentnego czlowieka wyszedl Palikot z tego towarzystwa, to chyba o czyms swiadczy)

wśród kretynów i idiota może być geniuszem ;) żartuje. nie wyszedł na inteligentnego, po prostu zachował największą kulturę osobistą, bo po ostatnich akcjach faja mu zmiękła i musi być grzeczny

Pospieszalski to niezły młot jest.
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez Szokal 2008-03-07, 22:53

tzn czy w szkolach powinni "uczyc seksu" czy nie? bo jak dla mnie od tego jest rodzina

Mama lub tata uczyli cię seksu?

----
Najważniejsze, to walczyć z katolicką indoktrynacją w szkołach - bo nic dobrego z tego nie wynika. Bzdury na temat antykoncepcji, seksu i masturbacji zawarte w ulotkach, czasopismach bądź na forach internetowych "katolickich" przechodzą ludzkie pojęcie. Polecam!

Jest to doskonałe. Zwłaszcza walka z masturbacją za pomocą różańca. Nie mówiąc już o głupocie jaką jest trzymanie dziewictwa do ślubu, a po nim traktowanie seksu jako przykry obowiązek. Po co?
Szokal
Komputerowy wojownik

Postprzez aszu 2008-03-07, 23:01

ja obejrzalem jedynie kawalek, po kilku zdaniach senyszynowej to, mimo mojego lewicowego skrzywienia, wymieklem. jesli tacy ludzie firmuja lewice w polce/taka jest lewica to mnie tylko utwierdza w przekonaniu ze dobrze zroibilem wyjezdzajac
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez gerber 2008-03-08, 11:02

Szokal napisał(a):
tzn czy w szkolach powinni "uczyc seksu" czy nie? bo jak dla mnie od tego jest rodzina

Mama lub tata uczyli cię seksu?

----
Najważniejsze, to walczyć z katolicką indoktrynacją w szkołach - bo nic dobrego z tego nie wynika. Bzdury na temat antykoncepcji, seksu i masturbacji zawarte w ulotkach, czasopismach bądź na forach internetowych "katolickich" przechodzą ludzkie pojęcie. Polecam!

Jest to doskonałe. Zwłaszcza walka z masturbacją za pomocą różańca. Nie mówiąc już o głupocie jaką jest trzymanie dziewictwa do ślubu, a po nim traktowanie seksu jako przykry obowiązek. Po co?

Co ty bredzisz człeku, jaka katolicka indoktrynacja !? Chodziłem do szkoły znajomi do innych i nikt nie znalazł żadnej katolickiej indoktrynacji, z religii się wypisujesz i nie masz problemu.

Co mają katolickie internetowe fora wspólnego z "indoktrynacją" ( :roll: ) w szkołach ?

Ogólnie twój post nijak się ma do rzeczywistości, aktualny to on by był ze dwadzieścia lat temu.

Druga sprawa nie odniosłeś się konkretnie do tematu pisząc że należy walczyć z katofaszystami ;-) w szkołach a co sądzisz o piewcach pederastii ?
gerber
Niedzielny punk

Następna strona

Powrót do Polityka