Ważne informacje

Masz problem z forum, masz propozycję zmian na forum? Pisz tu.

Ważne informacje

Postprzez aszu 2007-09-10, 14:41

Witam wszystkich.

Niestety portal bezpieka.org padł z winy providera. Jak niektórzy z was wiedzą, przez ostatnie kilkanaście dni prowadziłem interesującą korespondencję z firmą NetArt administrującą serwerami nazwa.pl. W końcu dowiedziałem się, że [podobno] ktoś zalogował się do panelu klienta i zmienił wszystkie dane. Innymi słowy, powiedziano mi że nie mam praw do serwera i domeny bezpieka.org. Jak zapewne zauważyliście, owa rzekoma persona nie opłaciła abonamentu i w ten sposób pozbyliśmy się serwera. Stwierdziłem, że robienie z nimi jakichkolwiek interesów to kompletna porażka i wykupiłem serwer u innego providera. Niestety domena bezpieka.org jest opłacona na rok, a skoro odmawia mi się do niej praw, nie sposób jest ją przenieść na ten serwer. Jednak za pół roku powinniśmy ją odzyskać.

Zdecydowałem się zmienić skrypt z phpnuke na phpbb by przemo. Z kilku powodów.
a) forum ma o wiele więcej możliwości
b) ma również zintegrowany portal - http://bezpieka.net/portal.php

Jednakże jedyną osobą, która pomagała mi w tworzeniu poprzedniego portalu był Wariat, który pisał newsy. W związku z zerowym zainteresowaniem użytkowników aktywnym tworzeniem portalu nie wiem czy jest sens tworzenia czegoś poza forum.

Niestety straciłem całą bazę danych użytkowników, więc jeśli macie namiary na kogoś z poprzedniego forum, proszę, powiedzcie o nowym adresie.

Niestety nie mam czasu teraz zajmować się wszystkim. Mam na głowie szukanie domu, potem przeprowadzkę, w międzyczasie pracuje na zmiany i mam do zdania testy w pracy. Z tego powodu forum wygląda jak wygląda. Nie mam czasu poszukać innych stylów, powstawiać obrazków, innymi słowy, forum jest w pełni sprawne tylko wygląd nieco szwankuje. Poza tym, zapewne po przeprowadzce będę przez dłuższy okres bez sieci, więc poszukuję ochotników, którzy poprowadzą i zajmą się portalem/forum pod moją nieobecność. Chętnych proszę o założenie tematu i wpisywanie się. Potrzebni będą również admini na poszczególne fora. Wiele rzeczy na pewno będziecie chcieli zmienić, proszę pisać to w osobnym temacie.

Dziękuję za wyrozumiałość

Aszu
Ostatnio edytowano 2008-04-16, 10:14 przez aszu, łącznie edytowano 1 raz
aszu
Administrator

Postprzez buri 2007-09-10, 17:27

W związku z zerowym zainteresowaniem użytkowników aktywnym tworzeniem portalu nie wiem czy jest sens tworzenia czegoś poza forum.

jebac portal zostawic tylko forum!
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez silence 2007-09-11, 07:49

buri napisał(a):
W związku z zerowym zainteresowaniem użytkowników aktywnym tworzeniem portalu nie wiem czy jest sens tworzenia czegoś poza forum.

jebac portal zostawic tylko forum!

forum bez portalu to troche lipa choc ja sam nie zagladalem na portal od czasu antynazi.org w wersji czarno bialej
moze na poczatek postawi sie forum w sposob taki ze bedzie wygladal, sam sie na tym nie znam prawde mowiac a co z portalem ... wjebac info ze trwa przebudowa i z czasem sie postawi cos ciekawego
a to napewno masoni masoni ukradlu hasla !
nikt nie wie o bÓlu tyle co my kobiety
silence
Niedzielny punk

Postprzez _Vendetta_ 2007-09-11, 11:22

aszu napisał(a):W związku z zerowym zainteresowaniem użytkowników aktywnym tworzeniem portalu nie wiem czy jest sens tworzenia czegoś poza forum.

Asz, a ile tych uzytkownikow bylo? zarejestrowanych z 40 z czego udzielalo sie 10? Narazie postawmy na forum, niech sie troche rozwinie, potem portal.
_Vendetta_
Bywalec koncertów

Postprzez aszu 2007-09-11, 11:45

No to troche rozreklamujcie forum. Wklejcie info na hubie, powiedzcie mamie, babci, kolegom od flaszki i panu mietkowi spod monopolowego.
aszu
Administrator

Postprzez HqPL 2007-09-11, 13:26

Nie mecz sie nad forum, nie potrzba tysiecy styli itd. Chuj z nimi.
HqPL
Komputerowy wojownik

Postprzez crasher 2007-09-11, 21:17

swoją drogą ashu - co jakiś czasu w phppbb można robić kopię bazy... i tak proponuję robić raz na tydzień... :D
crasher
Niedzielny punk

Postprzez aszu 2007-09-13, 11:54

i tak chyba bede robil:)
"Czy to ufoludki Polskę rozgrabiają? lub czy może insze siły tu działają?"
http://www.artelingerie.co.uk/
aszu
Administrator

Postprzez LARVAL 2007-09-13, 22:51

w ogóle dobrze, że coś działa. chwała ci za to aszu i sława na wieki. avatara też masz lepszego teraz niż wcześniej
LARVAL
Niedzielny punk

Postprzez buri 2007-09-14, 00:47

LARVAL napisał(a):w ogóle dobrze, że coś działa. chwała ci za to aszu i sława na wieki. avatara też masz lepszego teraz niż wcześniej

co prawda ze zyd, komuch, mason i muzyk on yer bike ale i tak lepszy niz ten ostatni kofident ziobro
;)
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Następna strona

Powrót do Sprawy techniczne i organizacyjne