No właśnie. Jak myślicie to wszystko tak na serio czy taka pokazówka mająca jakieś głębsze uzasadnienie. Z jednej strony nic ciekawego się nie wydało a z drugiej koleś już w areszcie. Chuj wie co o tym myśleć.
krzysiek2012 napisał(a):rzeczywiscie niby nic ciekawego ale te informacje pokazały jedno,ze amerykanie wszystkich maja gdzies ,liczą się tylko ich interesy
Potrzebowałeś całego tego zamieszania żeby dojść do tak oczywistych wniosków?
Na świecie jest 6 miliardów ludzi. Prawdopodobnie większości wydaje się że są wyjątkowi. Tak samo jak Tobie niespełniony pracowniku agencji reklamowej, studencie wypełniony zbędną wiedzą, artysto którego nikt nie rozumie, nastolatku który sam do końca nie jest pewien przeciw czemu się buntuje, gospodyni domowa której życie miało się przecież ułożyć inaczej. Nie jesteś.
ten koles od wikileaks oczywiscie trafil do wiezienia za przestepstwa seksualne nie majace w ogole zwiazku ze sprawa ujawniania informacji to zalosne. tak samo przed wczoraj prywatny detektyw ktory dzialal w sprawie olewnika zostal zatrzymany za to samo (wtf?!). jesli za duzo wiesz zostaniesz posadzony o najbardziej odrazajaca dla s poleczenstwa zbrodnie ale ciekaw jestem dla kogo tak naprawde wikileaks pracuje
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
W Szwecji to prawdopodobnie juz wszyscy bysmy siedzieli za gwalt. Jebac tych ciuli. Na poczatku myslalem ze to spisek siajej ale jednak po tych przesladowaniach stwierdzilem ze to moze byc kogo innego robota.Niestety w ten sposob wpada sie w spirale spiskow z ktorej trudno wyjsc.
Na świecie jest 6 miliardów ludzi. Prawdopodobnie większości wydaje się że są wyjątkowi. Tak samo jak Tobie niespełniony pracowniku agencji reklamowej, studencie wypełniony zbędną wiedzą, artysto którego nikt nie rozumie, nastolatku który sam do końca nie jest pewien przeciw czemu się buntuje, gospodyni domowa której życie miało się przecież ułożyć inaczej. Nie jesteś.