Wrażenia po debacie

Moderator: orgasm_addict

Wrażenia po debacie

Postprzez orgasm_addict 2007-10-14, 22:47

I jak? Myślałem że Kaczyński rozjedzie Tuska walcem, a okazało się że wcale nie. Nawet pan Donald ciepłe kluchy Tusk miał parę niezłych kwestii.
Pomijając oczywiście to, że dopierdalanie sobie na poziomie dzieci w piaskownicy, bądź przerzucanie się chujowymi dowcipami nie jest dla mnie debatą.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez _Vendetta_ 2007-10-14, 23:48

Moje wrażenie po debacie jest jedno - pan Jarosław powinien udać się do logopedy, bo sposób jego wysławania się doprowadza mnie do białej gorączki. Niemożność słuchania jego brzęczenia przez milimetrową szczeline między wargami ( powinien być brzuchomówcą bo szerzej chyba ryja nie otwiera) spowodowała,że w połowie debaty wyłączyłam tv.
_Vendetta_
Bywalec koncertów

Postprzez ebol77 2007-10-15, 08:06

to i tak wszystko chuj wygrał pan donek :-D faktycznie ven kaczorek nie odpowiadal precyzyjnie na pytania tuska tylko na to juz wczesniej razem z bracikiem widzac co spierdolili to ulozyli odpowiedzi mniej wiecej do takich pytan.. ;-)
wielki powrót wiśniUFF
ebol77
Pasjonat hałasu

Postprzez MiWho 2007-10-15, 08:12

chuj, ja tam nawet nie myslalem zeby to ogladac
F U
Obrazek
MiWho
Nie wącha gówna

Postprzez gerber 2007-10-15, 20:06

Trzeba było sobie obejrzec dzisiaj Giertych vs Miller, o wiele ciekawsza niż debaty "kolosów" na których nie mówi się nic nowego a z debatą to ma chuja wspólnego raczej marny kabaret dla wyborców którzy nie zdecydowali.
gerber
Niedzielny punk

Postprzez ebol77 2007-10-16, 12:18

donek vs kwas moze byc ciekawy ;-)
swoja drogą ciekawe czy tusk z alkomatem wyskoczy?? :-P
wielki powrót wiśniUFF
ebol77
Pasjonat hałasu

Postprzez buri 2007-10-16, 18:30

ogolnie debaty to mi tracaja reality show, ja wogole nie mam czasy i zdrowia by nawet pomyslec zeby zaczac je ogladac (tak wiem jeste politycznym analfabeta)
Pewnie nalezysz do psycholi ktorzy siedzac w kaluzy wlasnych odchodow masturbuja sie i nagle zadaja sobie pytanie: Boze czy ja przypadkiem nie jestem dziwny?
buri
Nie wącha gówna

Postprzez antipop77 2007-10-16, 22:04

a myslalem, ze jestes anarchista buri...
a co do debaty tusk contra kwach, to moim zdaniem byla najciekawsza, co nie zmienia faktu, ze i tak z dupy :lol: jak zwykle duzo pierdolenia malo konkretow! kwach pare razy wypunktowal donka, pierwszy raz jak tusk nie wiedzial, jakie sa podatki (lub nie chcial powiedziec) w irlandii, drugi raz gdy wypieral sie programu swojej partii (prywatyzacja szpitali) co mnie osobiscie wkurwilo i pograzylo donka najbardziej, no i jeszcze z ulaskawieniem bohatera filmu "dlug" tez dal dupy, nie bardzo w ogole rozumiem, jak mogl sie tak zamotac, nevermind...
mimo tych powaznych wpadek tuska i tak mysle, ze w oczach ludzi wypadl ogolnie lepiej. po pierwsze dlatego, ze dawal caly czas do zrozumienia, ze kwach to przeszlosc, zacofanie i komuna, a on to super bohater i nadzieja dla Polski, a kwach srednio sie bronil, a po drugie moze malo konkretnie, ale jakas tam swoja wizje Polski przedstawil, kwach tylko w kolko powtarzal, ze "sa alternatywa dla prawicy". jak dla mnie bardzo malo przekonujace!
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Postprzez ebol77 2007-10-17, 10:03

antipop77 napisał(a):kwach to przeszlosc, zacofanie i komuna,

jebac czerwonego kwasa! oi! oi! oi! :evil:

JEBAĆ GŁUPICH LUDZI oi! oi! oi!

Proszę o bardziej przemyślane i wnoszące coś do dyskusji posty.
Orgasm
Ostatnio edytowano 2007-10-17, 20:45 przez ebol77, łącznie edytowano 1 raz
wielki powrót wiśniUFF
ebol77
Pasjonat hałasu

Postprzez antipop77 2007-10-17, 11:06

tyz tak mysle, dlatego kibicowalem donkowi, ale mogl sie frajer bardziej postarac. zreszta i tak sram na jednego i drugiego. watpie, zeby ciamciaramcia byla w stanie cos naprawde zmienic. zbyt miekka faja z niego...
And I'm a time bomb tickin'... BOOM!
I been tickin' to the sounds of the rock and roll...
antipop77
Bywalec koncertów

Następna strona

Powrót do Polityka