_Vendetta_ napisał(a):Tak, wszyscy krzyczą oddasz do domu dziecka, oddasz do adopcji. Tylko nikt nie pomyśli o tym, jak w Polsce wyglądają procedury adopcyjne, gdzie ludzie po kilka lat czekają,żeby wkońcu mieć dziecko w domu.
to znaczy tyle, że chory jest system ale to NIE JEST POWODEM DO ZABIJANIA tylko DO ZMIANY SYSTEMU!
_Vendetta_ napisał(a):Oczywiście,że nie, tylko zważ na coraz częściejsze newsy wprost z gabinetów ginekologicznych, kiedy to pan/pani doktor nie chce wypisać recepty na tabletki,kierując się "sumieniem" i przekonaniami religijnymi. WTF?
gdzie te newsy? Pierwszy raz słyszę o czymś takim, a tematyka w której końieczne są środki antykoncepcyjne nie jest mi obca. Oczywiście, że możesz znależć zadupie gdzieś na mazurach czy pod Kielcami gdzie znajdzie się lekarz odmawiający takiej recepty a tutaj sprawny dziennikarz zrobi takie halo że wyjdzie że w polsce to taki ciemnogród, że za masturbacje to się obcina ręce...
_Vendetta_ napisał(a):Więc tu nie powinny już wciskać się organizacje pro-life,księża i stare baby, tylko powinno sie dać tej dziewczynce prawo wyboru, bez nacisku i (o zgrozo) obietnic typu " jak urodzisz,dostaniesz od nas 50 tys.".
nie powinny się wtrącać też wojujące, wąsate feministki i pojebane lewary... żal mi dzieczyny bo została pucharem przechodnim w zawodach między oszołomami z dwóch stron. I TO JEST SKURWYSYŃSTWO DOKONANE PRZEZ DZIENNIKARZY TAKŻE! Naprawdę uważasz, że mając lat 14 jesteś w stanie podjąć decyzję w takiej sprawie? Co do nacisków to po prześledzeniu całej sprawy największe naciski kładły lewicowe środowiska...
_Vendetta_ napisał(a):Poza tym, no nie oszukujmy się, młodzież coraz wcześniej zaczyna i lepiej żeby taka 14 latka miała jakiekolwiek pojęcie o antykoncepcji, a nie kończyła jak ta, o której dudni cała Polska.
Czy ty żyjesz na cygańskim osiedlu gdzie normą jest jebanie 12 latek? Otóż powiem Ci, że to nie jest normalne, że inicjacja przesówa się tak w dół! To dowodzi, że rodzice nie mają kontroli nad dzieckiem a to z brakiem odpowiedzialności, sp[aczone przez media dokonuje wyborów na które nie jest gotowe. Nikt kurwa święty tutaj nie jest, ale mam wrażenie że wraz z gimnazjum nastąpił koniec czasów bo się młodym tak we łbach masowo pierdoli że szok.
"...kto na parkiecie? Wy dobrze kurwa wiecie! Niech zostaną laski- wypierdalac śmiecie. Bujaj się ze mną a nie z tamtym, to są bounsy a nie kurwa szanty. Nie ma się co cackac, ja jestem bardzo szybki- krągłe cycki, dupcia, opalone łydki.... Ty siedzisz w nocy i oglądasz boks a ja w nocnych klubach napierdalam koks..."