Złodzieje penisów z Kinszasy

Tematy nie pasujące do żadnego innego działu.

Moderator: _Vendetta_

Postprzez orgasm_addict 2008-05-05, 17:35

aszu napisał(a):porownywanie zlodziei penisow do wierzen chrzescijanskich to juz absurd do szescianu.

Bynajmniej. I to i to bzdura, tylko afrykańska bardziej niebezpieczna (aktualnie).

aszu napisał(a):jesli to co sie dzieje w polsce i tzw obrazanie uczuc katolickich uwazasz za przegiecie, to wez sie przejedz i pomieszkaj tam gdzie sa muzulmanie w europie a gwarantuje ze zmienisz zdanie.

Gwarantuję, że go nie zmienię. Są po prostu większe przegięcia, które wcale nie sprawią iż uznam, że to co u nas się dzieje nie jest przegięciem. Poza tym jakie tzw?

Kodeks Karny (wybór)

"Art. 196. Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

tam wlasnie doszlo do tego ze wiara katolicka nie ma zadnych przywilejow, a w ramach rownosci religii i podobnych bzdur to inne religie sa uprzywilejowane. etc etc[/quote]

No, to rzeczywiście zbrodnia - jak wiara katolicka może nie mieć przywilejów???? Jak jakakolwiek religia może być równa rzymskokatolickiej?
Oczywiście uprzywilejowanie innych też jest złe.

Poza tym co się tak zacietrzewiacie, aszu nawet chyba nie przeczytał mojego poprzedniego posta. Pisałem, że nie porównuję sytuacji.
"Punrock je najkrajšia hudba na svete,najkrajšie dievčatá sú punkerky,najmúdrejšie texty sú punkové.Najkrajšie oblečenie je punkové a najlepšie pivo je to ktoré vypiješ vo svojej punkovej partii!" Koňyk/Zona A
orgasm_addict
Niedzielny punk

Postprzez qwerty 2008-05-21, 22:09

Eh, orgasm, widzę, że Ci ktoś niezłe pranie mózgu urządził...ile masz lat? 13?

Trupa jednego faceta. lol. Polwałbym Cię, ale wiesz co? Znasz różnicę między muzułmaninem, który wysadzi cię w powietrze, bo źle pomyślisz o Allahu i chrześcijaninem?

Im wiara nakazuje zabijać niewiernych. Nam nakazuje ich kochać. Czujesz się gorszy, jeśli katol, taki jak ja pomodli się dzisiaj za Ciebie? Bo to właśnie zrobię, zamiast Cię gdziekolwiek pozywać. "Błogosławieni, którzy cierpieć będą prześladowania dla sprawiedliwości..."

Trzymaj się, nie jesteś jeszcze stracony, młody chłopcze.

P.S.
Zmień wiek w profilu, przecież po Twoich postach i tak nikt w niego nie uwierzy...
qwerty
Komputerowy wojownik

Postprzez ebol77 2008-05-24, 13:28

kurwa wujek dobra rada sie znalazł..

a tak wogóle moji mili to BURI!!
tak, tak..buri kradnie puloki i chowie je w dupie! w toruniu zawiesili wszystkie linie bryczek i furmanek.. :shock:
wielki powrót wiśniUFF
ebol77
Pasjonat hałasu

Poprzednia strona

Powrót do Hyde Park